پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

حس چشایی و بویایی


حس چشایی و بویایی
ما به کمک حس چشایی و بویایی، می تونیم چیزی رو که می خوریم بشناسیم مثلا تشخیص بدیم که توت فرنگی خوردیم یا انگور! انسان ها از زبان خود برای چشیدن خوراکی ها استفاده می کنن و طعم های شیرین، شوری، تلخی یا ترشی رو تشخیص می دن.سگ ها می تونن بوهایی رو که آدم ها تشخیص نمی دن، احساس بکنن و به همین دلیل، کمک خوبی برای پلیس ها هستن.
بوها از میان بینی ما به سمت مغز یعنی جایی که بو تشخیص داده می شه، می رن و حس بویایی به ما اجازه می ده غذاهای مختلف رو بشناسیم و چیزهایی رو که دوست داریم یا دوست نداریم، از هم دیگه تشخیص بدیم.موقع سرماخوردگی حس بویایی ضعیف می شه و دکترها توصیه می کنن که اصول بهداشتی و مراقبتی رو به هنگام سرما خوردگی رعایت کنیم تا زودتر سلامتی خودمون رو به دست بیاریم و به حس بویایی ما بر اثر بیماری آسیب نرسه.
منبع : روزنامه خراسان


همچنین مشاهده کنید