پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
حس چشایی و بویایی
ما به کمک حس چشایی و بویایی، می تونیم چیزی رو که می خوریم بشناسیم مثلا تشخیص بدیم که توت فرنگی خوردیم یا انگور! انسان ها از زبان خود برای چشیدن خوراکی ها استفاده می کنن و طعم های شیرین، شوری، تلخی یا ترشی رو تشخیص می دن.سگ ها می تونن بوهایی رو که آدم ها تشخیص نمی دن، احساس بکنن و به همین دلیل، کمک خوبی برای پلیس ها هستن.
بوها از میان بینی ما به سمت مغز یعنی جایی که بو تشخیص داده می شه، می رن و حس بویایی به ما اجازه می ده غذاهای مختلف رو بشناسیم و چیزهایی رو که دوست داریم یا دوست نداریم، از هم دیگه تشخیص بدیم.موقع سرماخوردگی حس بویایی ضعیف می شه و دکترها توصیه می کنن که اصول بهداشتی و مراقبتی رو به هنگام سرما خوردگی رعایت کنیم تا زودتر سلامتی خودمون رو به دست بیاریم و به حس بویایی ما بر اثر بیماری آسیب نرسه.
منبع : روزنامه خراسان
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا حجاب کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی پاکستان رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم ایران و پاکستان
کنکور سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی پلیس سلامت اصفهان قتل فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا بورس تورم
رسانه نوید محمدزاده تلویزیون ترانه علیدوستی سریال کتاب سینمای ایران تئاتر شعر سینما مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل جنگ غزه آمریکا رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه چین طوفان الاقصی عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال والیبال بارسلونا رئال مادرید تیم ملی فوتسال ایران
هوش مصنوعی فیلترینگ وزیر ارتباطات عیسی زارع پور تبلیغات همراه اول ایلان ماسک اپل ناسا نخبگان
سلامت روان داروخانه فروش اینترنتی دارو پیری سرکه سیب