چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
زردچوبه
زردچوبه یک ادویه قدیمی است. زردچوبه را در بنگال، چین، تایوان، سریلانکا، پرو، استرالیا و هند غربی کشت می کنند. این ادویه در اصل یکی از ارزان ترین انواع ادویه است و گاهی به خاطر رنگش جایگزین زعفران که بسیار گران قیمت است، می شود. در بسیاری از زبان ها، زردچوبه را به نام «ریشه زرد» می خوانند.زردچوبه را می توان مدت ها در ظرف دربسته و به دور از نور خورشید نگهداری کرد.
در هند از این ماده برای رنگ دار شدن غذاهای شیرین استفاده می کنند. در مراکش نیز از زردچوبه هنگام پخت گوشت گوسفند و سبزیجات استفاده می شود.
زردچوبه برای گوارش مفید بوده و ماده ای ضدنفخ است. از روغن آن در مالزی به عنوان ماده ای ضدعفونی کننده استفاده می شود. گفته می شود ماده رنگی زردچوبه از عفونت های استافیلوکوکوسی جلوگیری می کند.
[نادر اقبال]
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رهبر انقلاب کارگران پاکستان حجاب دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم ایران و پاکستان رئیس جمهور
شهرداری تهران سیل هواشناسی تهران کنکور پلیس فراجا فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قوه قضاییه
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا بورس تورم ارز
ترانه علیدوستی تلویزیون کتاب سریال سینمای ایران تئاتر رادیو شعر سینما فیلم سینمایی انقلاب اسلامی دفاع مقدس
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه اتحادیه اروپا عملیات وعده صادق ترکیه اوکراین حماس
پرسپولیس استقلال فوتبال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا سپاهان
هوش مصنوعی فیلترینگ عیسی زارع پور موبایل وزیر ارتباطات ایلان ماسک تبلیغات اپل همراه اول فناوری نخبگان ناسا
سازمان غذا و دارو سلامت روان داروخانه پیری کاهش وزن یبوست دوش گرفتن