جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

بیسکویت مربائی


● مواد لازم:
کره ۲۵۰ گرم
شکر ۲۵۰ گرم
تخم‌مرغ ۲ عدد
آرد ۵۰۰ گرم
مارمالاد زردآلود یا آلبالو
● طرز تهیه:
کره را در حرارت خارج از یخچال قرار می‌دهی وقتی نرم شد با شکر مخلوط می‌کنیم و تخم‌مرغ‌های را اضافه می‌کنیم. در آخر آرد را کم‌کم به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر به‌دست نچسبد و زیاد هم سفت نشود. بعد از خمیر گلوله‌های به اندازه گردو درست می‌کنیم وسط آن‌را با انگشت گود می‌کنیم و با ۱۷۵ درجه در فر ۱۰ تا ۱۵ دقیقه می‌پزیم. سپس وقتی کمی خنک شد داخل گودی‌های را با مارمالاد زردآلود و یا آلبالو پر می‌کنیم.
منبع : نشریه بهکام


همچنین مشاهده کنید