پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

قلیه کدو حلوایی


قلیه کدو حلوایی
● مواد لازم:
▪ لوبیا قرمز ۵۰ گرم
▪ ماش ۱۵۰ گرم
▪ کدو حلوایی پوست کنده ۳۵۰ گرم
▪ روغن ۱۰۰ گرم
▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
▪ نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
▪ شکر ۱۰۰ گرم
▪ دارچین ۱ قاشق مرباخوری
▪ گردو و پودر نارگیل به میزان لازم
● طرز تهیه:
لوبیا قرمز و ماش را شب قبل خیس کنید. ابتدا لوبیا را بپزید، نیم‌پز که شد ماش را اضافه کنید تا هر دو کاملا پخته شود.
کدو حلوایی را پوست بکنید و در مقداری روغن سرخ کنید.
تمام مواد پخته شده را همراه با پیاز سرخ کرده، نمک، فلفل، زردچوبه و مقداری آب در ظرفی بریزید و در آن را بگذارید تا کاملا پخته و له شود.
شکر و دارچین را اضافه کنید و پس از چند جوش هنگامی که غذا جا افتاد در ظرف مورد نظر بکشید و با مقداری گردو و نارگیل پودر شده تزیین کرده و با نان میل کنید.

مژده پورمسلمی - کارشناس تغذیه
منبع : روزنامه سلامت


همچنین مشاهده کنید