چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
کیک گل رز
● مواد لازم
▪ یک فنجان کره
▪ یک و دو سوم فنجان شکر
▪ پنج عدد تخم مرغ
▪ دو فنجان آرد
▪ نصف قاشق چای خوری نمک
▪ یک قاشق چای خوری عصاره بادام
▪ ۴۲/۵ گرم بادام خرد شده
▪ یک قاشق چای خوری گلاب
▪ دو قطره رنگ مجاز خوراکی قرمز
● طرز تهیه
فر را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) روشن کرده و ظرف فر را چرب کنید، کره را کاملاً نرم کرده، در کاسه دیگری شکر را به همراه مرغ ها، هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس آرد و نمک را آرام آرام به آنها بیفزایید. سپس کره را به خمیر افزوده و خوب مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. پودر بادام و عصاره بادام را به یک بخش آن اضافه کرده و مخلوط کنید. به بخش دیگر نیز گلاب و رنگ قرمز را اضافه کنید. به تناوب این دو خمیر را در ظرف فر بریزید. سپس آن را در فر به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بپزید. اجازه دهید کیک سرد شود و سپس آن را از ظرف خارج کنید. روی کیک را با پودر شکر یا پودر قند تزئین کنید.
فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی دولت عملیات وعده صادق سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان حجاب مجلس رئیس جمهور دولت سیزدهم
سیل تهران پلیس وزارت بهداشت فراجا شهرداری تهران قتل سلامت فضای مجازی سازمان هواشناسی آتش سوزی شهرداری
خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا ایران خودرو قیمت دلار بازار خودرو دلار سایپا بورس تورم ارز
تلویزیون رادیو کتاب سینمای ایران تئاتر سریال نمایشگاه کتاب سینما فیلم فیلم سینمایی معماری
دانشجویان کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه جنگ غزه اتحادیه اروپا ترکیه عراق حماس اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس تراکتور باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال بازی رئال مادرید بارسلونا فوتسال سپاهان لیگ برتر دیوید تیلور
همراه اول ایلان ماسک اپل شیائومی هوش مصنوعی تبلیغات فناوری گوگل تلگرام سامسونگ
افسردگی یبوست پیری صبحانه