چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

کیک گل رز


کیک گل رز
● مواد لازم
▪ یک فنجان کره
▪ یک و دو سوم فنجان شکر
▪ پنج عدد تخم مرغ
▪ دو فنجان آرد
▪ نصف قاشق چای خوری نمک
▪ یک قاشق چای خوری عصاره بادام
▪ ۴۲‎/۵ گرم بادام خرد شده
▪ یک قاشق چای خوری گلاب
▪ دو قطره رنگ مجاز خوراکی قرمز
● طرز تهیه
فر را از قبل با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سانتیگراد) روشن کرده و ظرف فر را چرب کنید، کره را کاملاً نرم کرده، در کاسه دیگری شکر را به همراه مرغ ها، هم بزنید تا حجم آن دو برابر شود. سپس آرد و نمک را آرام آرام به آنها بیفزایید. سپس کره را به خمیر افزوده و خوب مخلوط کنید. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. پودر بادام و عصاره بادام را به یک بخش آن اضافه کرده و مخلوط کنید. به بخش دیگر نیز گلاب و رنگ قرمز را اضافه کنید. به تناوب این دو خمیر را در ظرف فر بریزید. سپس آن را در فر به مدت ۵۰ الی ۶۰ دقیقه بپزید. اجازه دهید کیک سرد شود و سپس آن را از ظرف خارج کنید. روی کیک را با پودر شکر یا پودر قند تزئین کنید.

فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید