چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
دستور کلی برای طبخ پلو و چلو
برنج : ۴ فنجان
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۲ قاشق سوپخوری
برنج بی خرده را پاک نموده پس از اینکه چند بار در آب شستید آن را در آب ولرم ریخته رویش نمک پاشیده، بگذارید چند ساعت خیس بخورد.
چون برنج در دیگ کوچک خوب قد نمیکشد آن را در دیگی نسبتاً بزرگ بار نموده و با احتیاط و آهسته آهسته کفگیر را در چلو هم زده کف آن را بگیرید.
همین که مغز برنج پخته شد فوراً آن را از روی آتش بردارید در آبکش بریزید و قدری آب و نمک گرم روی آبکش ریخته برنجها را بچشید، چنانچه نمکش زیاد باشد، باز یکی دو دفعه دیگر آب گرم بدون نمک روی آن بریزید.
سپس دیگ را روی آتش بگذارید و قدری روغن در دیگ ریخته، پس از چرب کردن ته دیگ یک ملاقه آب در آن ریخته برنج را در آن بریزید بهطوری که اطراف دیگ قدری خالی و میانش بالا آمده باشد.
در صورتیکه مایلید ته دیگ عالی بهدست آورید اولاً ته دیگ چرب تر باشد و پس از چرب نمودن ته دیگ مقداری خمیر به ته دیگ بمالید و روغن بیشتری روی آن بریزید.
بعضیها یکدانه تخم مرغ را زده و با برنج و زعفران مخلوط نموده ته دیگ میریزند که ته دیگ مطبوعی بهدست آید
سپس دیگ را روی آتش گذارده همین که بخارش خارج شد، آتش را ملایمتر کرده در دیگ را محکمتر روی دیگ گذاشته، چند گل آتش روی دیگ بگذارید و از آتش زیر دیگ بکاهید تا چلو دم کند.
اگر با اجاق گاز غذا درست میکنید وقتی آب برنج در حال تمام شدن بود دم کن را برروی آن میگذارید و زیر آن را کم کنید بعد از ۳۰ دقیقه چلو حاضر است، مواظب باشید برنج ته نگیرد.
نمک : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۲ قاشق سوپخوری
برنج بی خرده را پاک نموده پس از اینکه چند بار در آب شستید آن را در آب ولرم ریخته رویش نمک پاشیده، بگذارید چند ساعت خیس بخورد.
چون برنج در دیگ کوچک خوب قد نمیکشد آن را در دیگی نسبتاً بزرگ بار نموده و با احتیاط و آهسته آهسته کفگیر را در چلو هم زده کف آن را بگیرید.
همین که مغز برنج پخته شد فوراً آن را از روی آتش بردارید در آبکش بریزید و قدری آب و نمک گرم روی آبکش ریخته برنجها را بچشید، چنانچه نمکش زیاد باشد، باز یکی دو دفعه دیگر آب گرم بدون نمک روی آن بریزید.
سپس دیگ را روی آتش بگذارید و قدری روغن در دیگ ریخته، پس از چرب کردن ته دیگ یک ملاقه آب در آن ریخته برنج را در آن بریزید بهطوری که اطراف دیگ قدری خالی و میانش بالا آمده باشد.
در صورتیکه مایلید ته دیگ عالی بهدست آورید اولاً ته دیگ چرب تر باشد و پس از چرب نمودن ته دیگ مقداری خمیر به ته دیگ بمالید و روغن بیشتری روی آن بریزید.
بعضیها یکدانه تخم مرغ را زده و با برنج و زعفران مخلوط نموده ته دیگ میریزند که ته دیگ مطبوعی بهدست آید
سپس دیگ را روی آتش گذارده همین که بخارش خارج شد، آتش را ملایمتر کرده در دیگ را محکمتر روی دیگ گذاشته، چند گل آتش روی دیگ بگذارید و از آتش زیر دیگ بکاهید تا چلو دم کند.
اگر با اجاق گاز غذا درست میکنید وقتی آب برنج در حال تمام شدن بود دم کن را برروی آن میگذارید و زیر آن را کم کنید بعد از ۳۰ دقیقه چلو حاضر است، مواظب باشید برنج ته نگیرد.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رهبر انقلاب کارگران پاکستان حجاب دولت مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم ایران و پاکستان رئیس جمهور
شهرداری تهران سیل هواشناسی تهران کنکور پلیس فراجا فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت سازمان هواشناسی قوه قضاییه
قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو سایپا بورس تورم ارز
ترانه علیدوستی تلویزیون کتاب سریال سینمای ایران تئاتر رادیو شعر سینما فیلم سینمایی انقلاب اسلامی دفاع مقدس
کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه فلسطین جنگ غزه روسیه اتحادیه اروپا عملیات وعده صادق ترکیه اوکراین حماس
پرسپولیس استقلال فوتبال باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا سپاهان
هوش مصنوعی فیلترینگ عیسی زارع پور موبایل وزیر ارتباطات ایلان ماسک تبلیغات اپل همراه اول فناوری نخبگان ناسا
سازمان غذا و دارو سلامت روان داروخانه پیری کاهش وزن یبوست دوش گرفتن