پنجشنبه, ۹ فروردین, ۱۴۰۳ / 28 March, 2024
مجله ویستا
ویتامین ب۶
ویتامین ب۶ علاوه بر کاهش میزان هوموسیستین (اسید آمینه ای که سبب افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی می شود) به از بین رفتن و تجزیه چربی ها، کربو هیدرات ها و پروتئین کمک می کند و سبب می شود که این مواد سریع تر جذب شوند. علاوه بر این، ویتامین ب۶ برای تولید سلول های گلبول سرخ، آنتی بادی ها و عملکرد صحیح و طبیعی مغز مورد نیاز است. توصیه می شود روزانه ۱/۳ تا ۱/۷میلی گرم ویتامین ب۶ برای جلوگیری از کمبود آن وارد سیستم بدن شود. برای سلامتی بهتر و مبارزه با خطر ابتلا به بیماری ها توصیه می شود روزانه حداقل ۳/۷ میلی گرم ویتامین ب۶ دریافت شود.
● منابع
▪ یک فنجان غلات با شیر پخته شده (همراه با کشمش) ۰۲/ میلی گرم
▪ حدود ۸۵ گرم ماهی تن پخته، ۰/۹ میلی گرم
▪ یک عدد سیب زمینی متوسط، با پوست پخته شده، ۰/۶ میلی گرم
▪ ۱/۲ فنجان نخود کنسروی، ۰/۵ میلی گرم
▪ حدود ۸۵ گرم سینه مرغ کباب شده بدون پوست ۵۰/ میلی گرم
▪ یک عدد موز متوسط، ۰/۴ میلی گرم
▪ یک فنجان کلم بروکلی در آب پخته شده، ۰/۳ میلی گرم
▪ ۱/۴ فنجان تخمه آفتابگردان، ۰/۲ میلی گرم
▪ ۱/۲ فنجان سس گوجه، ۰/۱ میلی گرم
▪ یک فنجان هویج خام، ۰/۱ میلی گرم
معصومه پیروزبخت
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید