چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

ویتامین(ب ۱۲)


ویتامین(ب ۱۲)
ویتامین (ب۱۲)برای تولید سلول های گلبول قرمز و DNA و کاهش میزان هوموسیستین مفید است.
هومو سیستین نوعی اسید آمینه است که خطر ابتلای بدن به بیماری های قلبی را افزایش می دهد. پزشک مصرف روزانه ۲۵ میکرو گرم ویتامین (ب ۱۲)، برای هر فرد را ضروری می داند. برای تأمین مقدار مورد نیاز ویتامین (ب ۱۲) ،درصورتی که گیاه خوار هستید، به مکمل های غذایی و یا غذاهای غنی شده نیاز پیدا می کنید. این ویتامین از طریق مکمل ها سریعتر جذب می شود.اگر بیش از ۵۰ سال سن دارید و دچار برگشت اسید معده هستید و یا این که پزشک شما گفته که بدنتان برای جذب ویتامین (ب ۱۲) دچار مشکل است، روزانه ۴۰۰ تا ۸۰۰ میکرو گرم ویتامین (ب ۱۲) مصرف کنید تا مقدار مورد نیاز به بدنتان برسد. نگران مقدار زیاد ویتامین نباشید، زیرا آزمایش ها نشان داده است که مصرف زیاد از حد ویتامین (ب ۱۲) (تا ۱۰۰۰ میکروگرم) زیانی به بدن وارد نمی کند.
● منابع
▪ حدود ۸۵ گرم جگر سیاه، گوشت گوساله سرخ شده ۷۰، میکرو گرم
▪ حدود ۸۵ گرم کنسرو ماهی آزاد یا قزل آلا، ۴ میکرو گرم
▪ حدود ۸۵ گرم تن ماهی (پخته شده با آب)، ۲‎/۵میکروگرم
▪ دو قاشق چای خوری خمیر مایه یا خمیر ترش، ۲‎/۵ میکروگرم
▪ حدود ۸۵ گرم گوشت گاو با ۱۵ درصد چربی، ۲ میکروگرم
▪ حدود ۸۵ گرم گوشت بره، ۲ میکروگرم
▪ حدود ۲۲۶ گرم ماست ساده کم چرب، ۱‎/۳ میکروگرم
▪ ۱‎/۲ فنجان پنیر محلی ساخته شده از شیر ۲ درصد چربی ۰‎/۸ میکروگرم

معصومه پیروزبخت
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید