جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

خورش ماست


خورش ماست
● مواد لازم:
▪ مرغ یک عدد (حدود ۱۲۵۰ گرم)،
▪ ماست چکیده یک کیلو،
▪ زعفران به مقدار لازم،
▪ خلال نارنج یا پرتقال یک لیوان،
▪ پیاز سرخ کرده ۲ تا ۳ قاشق،
▪ نمک و فلفل به میزان لازم.
● طرز تهیه
مرغ تمیز و پاک کرده را با پیاز سرخ کرده و با کمی نمک و یک یا دو لیوان آب در ظرفی می ریزیم و می گذاریم تا کاملا بپزد، البته بعد از پخته شدن باید کمی آب داشته باشد، سپس زعفران ساییده و کمی نمک و فلفل و خلال نارنج یا پرتقال (را که تلخی آن گرفته شده) به آن اضافه می کنیم چند جوش که زد مرغ را از داخل ظرف بیرون می آوریم و قطعه قطعه یا کامل در دیس می گذاریم و حرارت خورش را ملایم می کنیم ماست را خوب به هم می زنیم تا کاملا صاف شود و داخل خورش می ریزیم و مخلوط می کنیم و بلافاصله در داخل دیس روی مرغ می ریزیم.نکته مهم در تهیه خورش ماست آن است که پس از ریختن ماست، خورش نباید بجوشد و کافی است فقط با ماست گرم شود.این خورش را می توان بدون خلال نیز تهیه کرد و به جای مرغ از گوشت استفاده کرد که در این صورت نیم کیلو گوشت بدون استخوان کافی است.در صورت تمایل یک تا دو قاشق سوپ خوری زرشک سرخ کرده را می توان به خورش ماست اضافه کرد.
منبع : روزنامه خراسان


همچنین مشاهده کنید