پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
پیاز
پیاز یکی از عناصر اصلی آشپزی در سرتاسر جهان به حساب می آید. رایحه آن در غذاها بسته به نوع استفاده از آن متغیر است. پیاز در برخی غذاها به عنوان سبزی و در برخی دیگر به عنوان ادویه به کار گرفته می شود. پیاز اغلب به همراه گوشت خصوصاً گوشت چرخ کرده مورد استفاده قرار می گیرد.
علاوه بر این از پیاز در پخت سوپ، ترشی، سس و ... نیز استفاده می شود. استفاده از پیاز در تهیه سالادها در چین و ژاپن بسیار رایج است.پیاز حاوی پروتئین، قند، سلولز، مواد معدنی و بیش از ۸۰ درصد آب است. پیاز یک ماده ضد عفونی کننده، مدر و خلط آور بوده و آب یا خمیر آن برای درمان زخم، آکنه، حشره گزیدگی، همورئید، سوختگی، دندان درد، گوش درد و مشکلات تنفسی به کار می رود. پیاز خام محرک اشتها بوده و کرم زداست و گفته می شود محرک کبد بوده و برای قلب و سیستم عصبی مفید است.
نادر اقبال
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران توماج صالحی امام خمینی سریلانکا حجاب دولت پاکستان کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی
کنکور هواشناسی سیل تهران اینترنت سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس فراجا قتل سازمان هواشناسی قوه قضاییه
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو دلار بانک مرکزی بازار خودرو ارز قیمت سکه ایران خودرو سایپا تورم
تلویزیون فیلم سحر دولتشاهی سینمای ایران ترانه علیدوستی مهران مدیری کتاب شعر تئاتر سینما صدا و سیما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی تیم ملی فوتسال ایران باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس تراکتور بارسلونا رئال مادرید والیبال
هوش مصنوعی ناسا مریخ انرژی اپل فیلترینگ فناوری تبلیغات همراه اول ایلان ماسک
سلامت روان استرس داروخانه پیری سرکه سیب دوش گرفتن