پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
دسر کدوحلوایی
● مواد لازم برای هشت نفر
▪ کیک یخ زده و خرد شده
▪ ۴۵۰ گرم سس تمشک
▪ یک فنجان خامه
▪ ۴۲۵ گرم پوره کدوحلوایی
▪ دو قاشق غذاخوری شکر
▪ یک فنجان شیر
▪ دارچین و زنجبیل از هر کدام یک قاشق چایخوری
▪ پودر پودینگ وانیلی به اندازه چهار نفر
▪ دو تا چهار قاشق غذاخوری آب پرتقال
▪ یک سوم فنجان مارمالاد پرتقال
▪ نصف قاشق چایخوری وانیل
▪ نصف فنجان گردو خرد شده
● زمان تهیه: دو ساعت و نیم
● طرز تهیه
ابتدا کیک ها را به هشت قسمت تقسیم کرده و در ظرف بریزید. سپس آب پرتقال را به آنها اضافه کنید. در یک کاسه کوچک سس تمشک و مارمالاد پرتقال را مخلوط کرده و روی کیک ها بریزید. در کاسه بزرگ دیگری کدوحلوایی، پودر پودینگ، شیر، پودر دارچین و پودر زنجبیل را با هم مخلوط کرده و روی کیک ها اضافه کنید. در ظرف دیگری خامه، شکر و وانیل را با هم مخلوط کرده و روی کدوحلوایی بریزید. در ظرف ها را گذاشته و آنها را به مدت دو الی پنج ساعت در یخچال قرار داده و پس از پاشیدن گردو خردشده میل کنید.
فرشته علیزاده
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا حجاب رهبر انقلاب کارگران دولت پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم
سیل کنکور تهران شهرداری تهران هواشناسی فضای مجازی پلیس سلامت فراجا قتل وزارت بهداشت قوه قضاییه
قیمت خودرو خودرو بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا دلار بانک مرکزی ایران خودرو بورس سایپا تورم قیمت سکه
تلویزیون سریال مهران مدیری کتاب تئاتر فیلم سینمایی سینمای ایران رادیو شعر سینما انقلاب اسلامی نمایشگاه کتاب
دانشگاه فرهنگیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا فلسطین روسیه جنگ غزه چین طوفان الاقصی عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال بازی تراکتور تیم ملی فوتسال ایران رئال مادرید بارسلونا لیگ برتر
هوش مصنوعی مریخ ناسا فیلترینگ تسلا تبلیغات ایلان ماسک اپل وزیر ارتباطات فناوری نخبگان سامسونگ
سلامت روان داروخانه دوش گرفتن یبوست