پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

مارمالاد خرمالو


مارمالاد خرمالو
مارمالاد یکی از انوع مرباهاست، فقط حالت ژلاتینی دارد.
مارمالاد را می توان به همراه بیسکویت، کمی شیرینی و یا حتی به همراه انواع نان ها مصرف کرد.
● مواد لازم
▪ سه عدد خرمالو بزرگ و رسیده
▪ دو پیمانه شکر
▪ یک قاشق سوپ خوری پودر ژلاتین
▪ سه قاشق سوپ خوری آب
▪ یک چهارم قاشق چای خوری وانیل
● طرز تهیه
خرمالوها را شسته و پوست آنها را جدا کنید. آنها را با چاقو خرد کرده و سپس در دستگاه غذاساز بریزید و له کنید.
حالا خرمالوهای له شده را در داخل قابلمه بریزید و نیم ساعت روی شعله ملایم گاز قرار دهید.
همزمان در یک کاسه کوچک فلزی سه قاشق سوپ خوری آب ریخته و روی کتری در حال جوش بگذارید.
پودر ژلاتین را به آن اضافه کنید و مرتب به هم بزنید تا پودر ژلاتین با حرارت غیر مسقیم کاملاً در آب حل شود.
حالا ژلاتین مایع را به خرمالوها اضافه کنید، بعد وانیل را بیفزایید و خوب به هم بزنید. قابلمه را یک ساعت و نیم روی گاز با حرارت ملایم نگه دارید و هم بزنید.

غزل کاوه
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید