چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

پیتزا مرغ و کلم


پیتزا مرغ و کلم
● مواد لازم
▪ یک چهارم فنجان روغن کانولا
▪ چهار فنجان آرد ذرت
▪ نصف فنجان لوبیا قرمز
▪ یک چهارم فنجان ریحان
▪ یک قاشق غذاخوری سس تند
▪ یک چهار فنجان آب لیموترش تازه
▪ دو فنجان کلم قرمز خرد شده
▪ یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
▪ سه عدد فلفل قرمز
▪ نصف فنجان خامه ترش
▪ ۲۰۰ گرم سینه مرغ
▪ یک فنجان آب
▪ یک عدد تخم مرغ
● طرز تهیه
سینه مرغ را به قطعات کوچک تقسیم کنید. در یک ماهیتابه، روغن کانولا را ریخته و مرغ ها را در آن تفت دهید.
در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ذرت، تخم مرغ و آب را ریخته و هم بزنید تا به شکل خمیر در آید.
لوبیاها را در ظرف پر از آب ریخته تا کمی نرم شود. لوبیاها را به همراه کلم قرمز و سس تند در مخلوط کن ریخته و پس از گذشت یک دقیقه، مواد درون مخلوط کن را به همراه سیر، فلفل قرمز و مرغ های تفت داده شده روی خمیر بریزید و در فر با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید ‎. سپس آن را با ریحان و خامه ترش تزئین کنید.

سارادرفشان
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید