سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

ناگت مرغ تند


ناگت مرغ تند
● مواد لازم
▪ روغن زیتون
▪ نصف فنجان آرد
▪ کمی زنجبیل
▪ ۴۰۰ گرم سینه مرغ
▪ یک قاشق غذاخوری شکر
▪ یک چهارم فنجان شیره انگور
▪ یک چهارم فنجان آب لیموترش
▪ یک چهارم فنجان سس سویا
▪ نصف قاشق غذاخوری نمک
▪ یک قاشق غذاخوری سس تند
▪ نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز
● طرز تهیه
سینه مرغ را به قطعات کوچک در اندازه های دلخواه تقسیم کنید.در یک ظرف سس تند، شیره انگور، سس سویا، آب لیمو و شکر را ریخته و هم بزنید تا جایی که مخلوطی یکدست به دست آید. مرغ ها را به مدت ۳۰ دقیقه در سس تهیه شده گذاشته تا بخوبی مواد به آن آغشته شود.روغن زیتون را در ماهی تابه ای در اندازه متوسط ریخته و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. در این فاصله در ظرفی دیگر زنجبیل، آرد، نمک، فلفل قرمز و سس تند را ریخته و مرغ ها را در آن بغلتانید. تکه های مرغ را در روغن داغ ریخته و به مدت سه دقیقه هر دو طرف آن را تفت دهید تا کاملاً پخته شود.

فریده وکیلی
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید