سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
ناگت مرغ تند
● مواد لازم
▪ روغن زیتون
▪ نصف فنجان آرد
▪ کمی زنجبیل
▪ ۴۰۰ گرم سینه مرغ
▪ یک قاشق غذاخوری شکر
▪ یک چهارم فنجان شیره انگور
▪ یک چهارم فنجان آب لیموترش
▪ یک چهارم فنجان سس سویا
▪ نصف قاشق غذاخوری نمک
▪ یک قاشق غذاخوری سس تند
▪ نصف قاشق غذاخوری فلفل قرمز
● طرز تهیه
سینه مرغ را به قطعات کوچک در اندازه های دلخواه تقسیم کنید.در یک ظرف سس تند، شیره انگور، سس سویا، آب لیمو و شکر را ریخته و هم بزنید تا جایی که مخلوطی یکدست به دست آید. مرغ ها را به مدت ۳۰ دقیقه در سس تهیه شده گذاشته تا بخوبی مواد به آن آغشته شود.روغن زیتون را در ماهی تابه ای در اندازه متوسط ریخته و روی شعله ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. در این فاصله در ظرفی دیگر زنجبیل، آرد، نمک، فلفل قرمز و سس تند را ریخته و مرغ ها را در آن بغلتانید. تکه های مرغ را در روغن داغ ریخته و به مدت سه دقیقه هر دو طرف آن را تفت دهید تا کاملاً پخته شود.
فریده وکیلی
منبع : روزنامه ایران
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی ایران و پاکستان سید ابراهیم رئیسی حجاب دولت مجلس دولت سیزدهم رهبر انقلاب رئیس جمهور
تهران آتش سوزی سازمان هواشناسی بارش باران شهرداری تهران پلیس سیل سلامت قتل وزارت بهداشت حج عمره آموزش و پرورش
بانک مرکزی قیمت خودرو ایران خودرو خودرو قیمت دلار بازار خودرو قیمت طلا سایپا دلار بورس مالیات تورم
ترانه علیدوستی تلویزیون سینمای ایران سریال کتاب سینما نمایشگاه کتاب معماری تئاتر سعدی فیلم سینمایی
دانشجویان دانش بنیان دانشگاه آزاد اسلامی کنکور ۱۴۰۳
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا غزه روسیه جنگ غزه فلسطین ترکیه عملیات وعده صادق چین حماس اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال باشگاه پرسپولیس بازی رئال مادرید بارسلونا سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
هوش مصنوعی ایلان ماسک ژاپن همراه اول تلگرام ناسا تبلیغات اپل فناوری موبایل سامسونگ گوگل
پیری یبوست کاهش وزن دمنوش صبحانه