چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

پاستای گوجه فرنگی و کدو


پاستای گوجه فرنگی و کدو
● مواد لازم
▪ یک بسته ماکارونی شکل دار
▪ یک عدد فلفل دلمه ای کوچک قرمز
▪ یک عدد فلفل دلمه ای کوچک سبز
▪ نصف فلفل دلمه ای زرد
▪ یک فنجان قارچ
▪ یک فنجان کدو حلوایی خرد شده
▪ یک فنجان کدو سبز خرد شده
▪ یک حبه سیر
▪ سه عدد گوجه فرنگی خرد شده
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
▪ دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک چهارم فنجان پنیر پارمسان
● طرز تهیه
روغن زیتون را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید تا گرم شود. کدوها را به همراه فلفل دلمه ای، سیر، نمک و فلفل به روغن اضافه کرده و کمی تفت دهید. گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بمد ت ۱۵ دقیقه، صبر کنید تا مواد درون ظرف با بخار پخته شوند. در یک قابلمه آب را جوشانده و ماکارونی ها را به آن اضافه کنید. به میزان دلخواه به آن نمک افزوده و پس از گذشت ۱۵ دقیقه، ماکارونی را در آبکش ریخته و مواد درون ماهیتابه را به همراه پنیر پارمسان به آن اضافه کرده و میل کنید.

فریده وکیلی
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید