چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

سالاد انار


سالاد انار
● مواد لازم:
▪ لوبیاچیتی پخته شده؛ یک لیوان
▪ خیارشور؛ یک لیوان
▪ فلفل دلمه‌ای؛ ۳ عدد
▪ نمک؛ به میزان لازم
▪ کلم بزرگ سفید؛ یک و نیم لیوان
▪ آبلیمو؛ ۳ قاشق غذاخوری
▪ کلم بزرگ قرمز؛ نیم‌لیوان
▪ شکر؛ یک قاشق مرباخوری
▪ کاهو خرد شده؛ یک عدد بزرگ
▪ روغن مایع؛ دو قاشق غذاخوری
▪ سیب‌زمینی پخته؛ ۳ عدد متوسط
▪ تخم‌مرغ پخته؛ دو عدد
▪ انار؛ دو لیوان
▪ سس مایونز؛ یک لیوان
● طرز تهیه:
تمام مواد پختنی را می‌ریزیم و بقیه مواد را به صورت ریز خرد می‌کنیم. کاهو و برگ کلم‌ها کمی باید درشت خُرد شود. سس، آبلیمو، نمک و روغن مایع را در ظرف سس می‌ریزیم و سیب‌زمینی را در آن مخلوط می‌کنیم.
بقیهٔ مواد را هم در کاسه می‌ریزیم و خوب به آرامی از یک طرف به هم می‌زنیم. دو عدد تخم‌مرغ پخته شده را برای تزئین به‌صورت حلقه روی سالاد می‌چینیم و وسط آن را با یک گوجه‌فرنگی که به صورت گل رز پیچیده‌ایم، تزئین می‌کنیم.
منبع : روزنامه اطلاعات


همچنین مشاهده کنید