جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

هویج پلو با مرغ


برنج  :  ۱۰۰۰ گرم
گوشت بره  :  ۱۵۰۰ گرم
هویج  :  ۱۵۰۰ گرم
شکر  :  ۲۰۰ گرم
زعفران  :  ۱ قاشق مربا خوری
برنج را خیس می‌کنیم هویج را پوست می‌کنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رد می‌کنیم، که به شکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ می‌کنیم و شکر را در یک لیوان آبجوش حل می‌کنیم داخل هویج می‌ریزیم می‌گذاریم یکی دو جوش بزند مرغ را می پزیم استخوانهای آن را می‌گیریم و آب مرغ را که باید در حدود نصف لیوان باشد با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن مخلوط می‌کنیم و برنج را آبکش می‌نمائیم و هویج آماده شده و مرغ را لای پلو می‌گذاریم پلو را مطابق دستور دم می‌کنیم و مثل شیرین پلو در دیس می‌کشیم و روی دیس را با برنج زعفرانی و کمی خلال پسته و بادام تزئین کنیم و کمی کره یا روغن داغ کرده روی آن بدهیم. ممکن است دو لیوان خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته با هویج مخلوط کنیم و روی پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.


همچنین مشاهده کنید