پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

سوپ فرانسوی


سوپ فرانسوی
▪ مواد لازم
هویج رنده شده ، ۱ فنجان
زعفران سائیده شده، ۲/۱ قاشق چایخوری
ساقه و برگ کرفس خرد شده، ۲ فنجان
رب گوجه فرنگی، ۲ قاشق غذاخوری
لوبیا سبز خرد شده، ۱ فنجان
خامه یا آب لیمو، ۲ قاشق غذاخوری
سیر رنده شده، ۱ قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده، ۱ فنجان
گوجه‌ فرنگی خرد شده، ۱ لیوان
جعفری خرد شده، ۳ قاشق غذاخوری
آب گوشت، ۴ لیوان
رشته فرنگی، ۲۰۰ گرم
روغن و نمک و فلفل، به مقدار لازم
▪ طرز تهیه
پیاز خرد شده را در کمی روغن تفت دهید تا طلائی رنگ شود. کلیه مواد خرد شده را در آب گوش ریخته، بگذارید به همراه پیاز و سیر رنده شده، آهسته بجوشد تا پخته شود و سپس رشته فرنگی و نمک و فلفل و زعفران را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید در ظرف را ببندید و بگذارید سوپ جا بیفتد و قوام بیاید. در پایان خامه یا آب لیمو را (بستگی به سلیقه خودتان دارد) اضافه نمائید و سوپ را در ظرف مناسب بریزید و نوش جان کنید.
منبع : ماهنامه طمطراق


همچنین مشاهده کنید