سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

شیرینی‌پزی با میوه‌های تابستانی


شیرینی‌پزی با میوه‌های تابستانی
● ساوارین میوه
۱ قاشق چایخوری پودر قند۱۷۵، میلی لیتر شیر گرم۱۵، گرم مایه خمیر خشك۲۲۵، گرم آرد سفید الك شده۳، عدد تخم مرغ زده شده۱۰۰، گرم كره ذوب شده۱۵۰، گرم شكر۲۵۰، میلی لیتر آب،آب یك عدد لیموترش۵، قاشق سوپخوری آب پرتقال.
سالاد میوه مخلوط از میوه های تابستانی مانند انواع انگور، توت فرنگی و گیلاس بدون هسته پودر قند را با شیر و مایه خمیر مخلوط كنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بماند. آرد را با نمك مخلوط كنید و تخم مرغ، مایه خمیر و كره ذوب شده را به آن اضافه كنید و هم بزنید تا خمیر نرمی حاصل شود. آن را در یك قالب گرد حلقه ای به قطر ۲۳ سانتی متر كه از قبل داخل آن را كمی چرب كرده اید بریزید و روی آن را بپوشانید. بگذارید در جای گرمی بماند تا خمیر ور آمده و تا لبه ظرف برسد.
كیك را در فر كه از قبل با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۴۰۰ درجه فارنهایت گرم كرده اید به مدت ۴۰ دقیقه یا تا زمانی كه پخته و سطح آن طلایی شود بپزید، سپس از فر خارج كرده و از قالب بیرون بیاورید. بگذارید روی یك شبكه سیمی سرد شود.شكر و آب را با هم مخلوط كنید و بگذارید روی حرارت متوسط اجاق گاز به جوش آمده و ۵ دقیقه بجوشد تا حجم آن نصف شده و غلیظ شود. آب لیمو و آب پرتقال را اضافه كنید. سطح روی كیك را با چنگال سوراخ كنید و سپس شربت گرم را قاشق قاشق روی آن بریزید. بگذارید كیك شربت را جذب كند. پس از سرد شدن كامل كیك حفره داخل آن را با سالاد میوه پر كنید. در صورت تمایل با كمی خامه زده شده روی آن را تزئین كنید و سرو نمایید.

سپیده سلیمی
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید