جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
ته چین اسفناج با گوشت
برنج :  ۱۰۰۰ گرم
اسفناج :  ۲۵۰۰ گرم
گوشت بره :  ۱۵۰۰ گرم
روغن :  ۲۰۰ گرم
گوجه برقانی :  ۳۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب :  ۳۵۰ گرم
زرده تخم مرغ :  ۲ عدد
پیاز داغ عسلی :  ۳ قاشق سوپخوری
زعفران :  ۱ قاشق مربا خوری
نمک :   قدری
ساقههای اسفناج را جدا میکنیم بهدقت میشوئیم و درشت خرد میکنیم و با دو سه لیوان آب و کمی نمک و کمی بکین پودر میگذاریم چند جوش بزند و کمی بپزد. بعد اسفناج را در صافی میریزیم و کمی فشار میدهیم تا آب آن برود اسفناج را با دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ میکنیم پیاز سرخ کرده را با اسفناج مخلوط میکنیم و آن را از سر آتش بر میداریم گوشت بره را جداگانه میپزیم بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد برنج را خیس کرده آبکش میکنیم آلو یا گوجه برقانی را نیز قبلاً در کمی آب خیس میکنیم زرده تخم مرغ را با ماست و کمی زعفران حل شده در آبجوش و سه چهار قاشق روغن مخلوط مینمائیم و ته دیگ یا یک ظرف نسوز میریزیم نصف از اسفناج را رو این مایه میریزیم با پشت قاشق آن را صاف میکنیم کمی برنج میریزیم بعد قطعات گوشت بره را که استخوان آن را گرفتهایم یا کوفته ریزه روی آن میچنیم، گوجه یا آلو یا گرد غوره را روی گوشت میپاشیم بقیه اسفناج را روی آن میریزیم و با بقیه برنج روی اسفناج را میپوشانیم روی برنج را با دست صاف میکنیم آبگوشت را با چهار پنج قاشق روغن آبکرده و کمی زعفران حل شده در آبجوش مخلوط میکنیم و روی سطح برنج میدهیم در آن را میگذاریم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم. در صورتیکه روی آتش آماده شود باید روی دیگ کمی آتش بریزیم و در صورتیکه در فر آماده گردد نیمساعت با حرارت ۳۵۰ درجه و یکساعت با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم ته چین در فر بماند.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
اسفناج :  ۲۵۰۰ گرم
گوشت بره :  ۱۵۰۰ گرم
روغن :  ۲۰۰ گرم
گوجه برقانی :  ۳۰۰ گرم
ماست ساده کم چرب :  ۳۵۰ گرم
زرده تخم مرغ :  ۲ عدد
پیاز داغ عسلی :  ۳ قاشق سوپخوری
زعفران :  ۱ قاشق مربا خوری
نمک :   قدری
ساقههای اسفناج را جدا میکنیم بهدقت میشوئیم و درشت خرد میکنیم و با دو سه لیوان آب و کمی نمک و کمی بکین پودر میگذاریم چند جوش بزند و کمی بپزد. بعد اسفناج را در صافی میریزیم و کمی فشار میدهیم تا آب آن برود اسفناج را با دو سه قاشق سوپخوری روغن کمی سرخ میکنیم پیاز سرخ کرده را با اسفناج مخلوط میکنیم و آن را از سر آتش بر میداریم گوشت بره را جداگانه میپزیم بهطوری که بعد از پختن نصف لیوان آب داشته باشد برنج را خیس کرده آبکش میکنیم آلو یا گوجه برقانی را نیز قبلاً در کمی آب خیس میکنیم زرده تخم مرغ را با ماست و کمی زعفران حل شده در آبجوش و سه چهار قاشق روغن مخلوط مینمائیم و ته دیگ یا یک ظرف نسوز میریزیم نصف از اسفناج را رو این مایه میریزیم با پشت قاشق آن را صاف میکنیم کمی برنج میریزیم بعد قطعات گوشت بره را که استخوان آن را گرفتهایم یا کوفته ریزه روی آن میچنیم، گوجه یا آلو یا گرد غوره را روی گوشت میپاشیم بقیه اسفناج را روی آن میریزیم و با بقیه برنج روی اسفناج را میپوشانیم روی برنج را با دست صاف میکنیم آبگوشت را با چهار پنج قاشق روغن آبکرده و کمی زعفران حل شده در آبجوش مخلوط میکنیم و روی سطح برنج میدهیم در آن را میگذاریم و برنج را در فر یا روی آتش دم میکنیم. در صورتیکه روی آتش آماده شود باید روی دیگ کمی آتش بریزیم و در صورتیکه در فر آماده گردد نیمساعت با حرارت ۳۵۰ درجه و یکساعت با حرارت ۳۰۰ درجه میگذاریم ته چین در فر بماند.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل انفجار ایران و اسرائیل ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت حسین امیرعبداللهیان جنگ ایران و اسرائیل دولت سیزدهم جنگ
سیل زلزله هواشناسی قتل تهران ترکیه سیلاب فضای مجازی قوه قضاییه شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس
فرودگاه قیمت خودرو فرودگاه مهرآباد یارانه قیمت طلا بانک مرکزی خودرو بازار خودرو ایران خودرو قیمت دلار بورس دلار
تلویزیون احسان علیخانی تبلیغات سینمای ایران کتاب دفاع مقدس سریال تئاتر موسیقی
چین دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا عملیات وعده صادق غزه جنگ غزه روسیه وعده صادق حماس اسراییل حزب الله لبنان طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال استقلال صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا بازی رئال مادرید لیگ برتر منچسترسیتی بارسلونا کشتی فرنگی سپاهان
گوگل هوش مصنوعی سامسونگ تلگرام فناوری اپل آیفون وزیر ارتباطات ناسا
سلامت چاقی پیاده روی درمان و آموزش پزشکی پزشک چای