شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا
کلم پلو
برنج : ۱۰۰۰ گرم
کلم : ۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
روغن : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده کرده و کمی نمک و فلفل و مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم دو تا سه قاشق روغن در تابه میریزیم و داغ میکنیم کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم کلم برگ را خرد میکنیم، بعد میشوئیم و با ۲ تا ۳ لیوان آب و کمی نمک چند جوش میدهیم تا کلم نرم شود، بعد کلم را در آبکش میریزیم و در چهار تا پنج قاشق روغن آبکرده سرخ میکنیم و کوفته ریزه و کلم را مخلوط میکنیم و با یک لیوان آب و کمی زعفران سائیده و کمی نمک و فلفل میگذاریم چند جوش بزند بهطوری که آب آن نصف شود برنج را آبکش مینمائیم و ته دیگ را کمی روغن و آب ریخته یک سوم از برنج را در دیگ میریزیم نصف از کلم و کوفته را روی برنج ریخته با نصف بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و بقیه کوفته و کلم را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و پلو را دم میکنیم.
بدیهی است آب کوفته و کلم را باید با روغن مخلوط نموده روی برنج داده و پلو را دم نموده و ممکن است یک قاشق سوپخوری گرد لیمو عمانی یا دو سه قاشق سوپخوری گرد قوره نیز با کوفته و کلم مخلوط کنیم و لای پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
کلم : ۱۵۰۰ گرم
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
روغن : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
گوشت چرخ کرده را با یک عدد پیاز رنده کرده و کمی نمک و فلفل و مخلوط میکنیم و کوفته ریزه درست میکنیم دو تا سه قاشق روغن در تابه میریزیم و داغ میکنیم کوفتهها را در روغن کمی سرخ میکنیم و کنار میگذاریم کلم برگ را خرد میکنیم، بعد میشوئیم و با ۲ تا ۳ لیوان آب و کمی نمک چند جوش میدهیم تا کلم نرم شود، بعد کلم را در آبکش میریزیم و در چهار تا پنج قاشق روغن آبکرده سرخ میکنیم و کوفته ریزه و کلم را مخلوط میکنیم و با یک لیوان آب و کمی زعفران سائیده و کمی نمک و فلفل میگذاریم چند جوش بزند بهطوری که آب آن نصف شود برنج را آبکش مینمائیم و ته دیگ را کمی روغن و آب ریخته یک سوم از برنج را در دیگ میریزیم نصف از کلم و کوفته را روی برنج ریخته با نصف بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و بقیه کوفته و کلم را روی برنج میریزیم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و پلو را دم میکنیم.
بدیهی است آب کوفته و کلم را باید با روغن مخلوط نموده روی برنج داده و پلو را دم نموده و ممکن است یک قاشق سوپخوری گرد لیمو عمانی یا دو سه قاشق سوپخوری گرد قوره نیز با کوفته و کلم مخلوط کنیم و لای پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران اصفهان ایران و اسرائیل انفجار استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل گشت ارشاد حجاب ارتش جمهوری اسلامی ایران وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
فراجا طرح نور سیل تهران زلزله هواشناسی قتل فضای مجازی قوه قضاییه سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی
بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت طلا فرودگاه دولت بازار خودرو خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت سکه تورم
تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب دفاع مقدس موسیقی تئاتر
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه سازمان ملل روسیه امیرعبداللهیان شورای امنیت حماس چین اسراییل
استقلال فوتبال شمس آذر قزوین پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا صنعت نفت آبادان رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل تلگرام ناسا فناوری سامسونگ ایلان ماسک اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
خواب گیاهان دارویی