جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
هویج پلو با گوشت
برنج : ۱۰۰۰ گرم
گوشت گوسفند : ۱۵۰۰ گرم
هویج : ۱۵۰۰ گرم
شکر : ۲۰۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
برنج را خیس میکنیم هویج را پوست میکنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رنده میکنیم که به شکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم و شکر را در یک لیوان آبجوش حل میکنیم داخل هویج میریزیم میگذاریم یکی دو جوش بزند گوشت را میپزیم استخوانهای آن را میگریم و آب گوشت را که باید در حدود نصف لیوان باشد با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن مخلوط میکنیم و برنج را آبکش مینمائیم و هویج آماده شده و گوشت را لای پلو میگذاریم پلو را دم میکنیم و پلو و گوشت را که کشیدیم روی دیس را با برنج زعفرانی و کمی خلال پسته و بادام تزئین میکنیم و کمی کره یا روغن داغ کرده روی آن بدهیم. ممکن است دو لیوان خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته با هویج مخلوط کنیم و روی پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
● طرز خیس کردن برنج به طریق زیر انجام میشود:
برنج را به دقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد میریزیم آب باید ۴ انگشت تقریباً بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد، بعد به نسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی میپیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.
گوشت گوسفند : ۱۵۰۰ گرم
هویج : ۱۵۰۰ گرم
شکر : ۲۰۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
برنج را خیس میکنیم هویج را پوست میکنیم از رنده درشت یا ماشین مخصوص رنده میکنیم که به شکل خلال نازک بشود. بعد هویج را با نصف از روغن کمی سرخ میکنیم و شکر را در یک لیوان آبجوش حل میکنیم داخل هویج میریزیم میگذاریم یکی دو جوش بزند گوشت را میپزیم استخوانهای آن را میگریم و آب گوشت را که باید در حدود نصف لیوان باشد با ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری روغن مخلوط میکنیم و برنج را آبکش مینمائیم و هویج آماده شده و گوشت را لای پلو میگذاریم پلو را دم میکنیم و پلو و گوشت را که کشیدیم روی دیس را با برنج زعفرانی و کمی خلال پسته و بادام تزئین میکنیم و کمی کره یا روغن داغ کرده روی آن بدهیم. ممکن است دو لیوان خلال پرتقال یا نارنج تلخی گرفته با هویج مخلوط کنیم و روی پلو بریزیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
● طرز خیس کردن برنج به طریق زیر انجام میشود:
برنج را به دقت تمیز میکنیم با آب نیم گرم چند دفعه بدون اینکه زیاد چنگ بزنیم میشوئیم تا آب برنج کاملاً زلال شود بعد روی برنج مقداری آب گرم به حدی که دست را نسوزاند ولی گرمی آن کاملاً محسوس باشد میریزیم آب باید ۴ انگشت تقریباً بالاتر از سطح برنج قرار بگیرد، بعد به نسبت هر یک کیلو برنج یک کیلو سنگ نمک را شسته در پارچه سفیدی میپیچیم روی برنج قرار میدهیم بهتر است برنج را روز یا شب قبل خیس کنیم یا لااقل سه تا چهار ساعت قبل از طبخ خیس نمائیم در صورتیکه برای خیس کردن برنج فرصت بیشتری باشد مقدار نمک یک کیلو و در فرصت کم یک کیلونیم خواهد بود.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه طالبان افغانستان توماج صالحی حجاب رئیسی رهبر انقلاب کارگران سریلانکا پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
کنکور زاهدان تهران سیل هواشناسی سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا زنان وزارت بهداشت
قیمت خودرو سازمان هواشناسی قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو ارز مسکن قیمت سکه
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سینمای ایران مهران مدیری کتاب تئاتر موسیقی شعر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ترکیه اتحادیه اروپا عربستان انگلیس
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال بازی بارسلونا باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس والیبال
تیک تاک بنیاد ملی نخبگان همراه اول فیلترینگ وزیر ارتباطات تبلیغات اپل ناسا
مالاریا کاهش وزن استرس پیری سلامت روان داروخانه کمبود پرستار