جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
رشته پلو
برنج : ۱۰۰۰ گرم
رشته پلوئی : ۵۰۰ گرم
گوشت ماهیچه گوسفندی : ۷۵۰ گرم
روغن : ۲۰۰ گرم
خرما : ۵۰۰ گرم
کشمش : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
این پلو یکی از پلوهای اصیل ایرانی است که اغلب خانوادهها در شب عید آن را میپزند و معتقد هستند که با پختن آن سر رشته کار بهدست میآید شاید در قدیم تهیه رشته که باید بسیار ظریف باشد کار مشکلی بود ولی حالا رشته حاضر پلوئی در اغلب خواربار فروشیها آماده برای فروش است
برنج را قبلاً خیس میکنیم گوشت را تکه تکه کرده با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و ۲ تا ۳ لیوان آب با حرارت ملایم میپزیم باید بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد در اواخر طبخ کمی نمک به آن میزنیم بعد گوشت را از آب خارج کرده نصف از زعفران و نصف از روغن را در آبگوشت میریزیم و آماده میگذاریم هسته خرما را میگیریم کشمش را تمیز کرده میشوئیم دیگ متناسبی را آبکرده میگذاریم بجوشد آب نمک برنج را خالی میکنیم برنج را در دیگ میریزیم تا جوش آماده کمی نرم شود بعد رشتهها را از هم جدا کرده داخل برنج میریزیم کمی که جوشید و رشته نرم شد آن را آبکش میکنیم مقداری آب نیم گرم روی آن میدهیم و بقیه روغن را با یک لیوان آب ته دیگ میریزیم و نصف از برنج را در دیگ ریخته گوشت و خرما و کشمش را لای آن میگذاریم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و دیگ را روی آتش گذاشته عرق برنج را که گرفتیم آبگوشت زعفرانی را روی برنج میدهیم و پلو را مثل پلوی ساده دم میکنیم و موقع کشیدن بقیه زعفران را در کمی آبجوش حل کرده با کمی برنج مخلوط مینمائیم روی پلو را با برنج زعفرانی میپوشانیم کمی هم کره آبکرده روی آن میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
رشته پلوئی : ۵۰۰ گرم
گوشت ماهیچه گوسفندی : ۷۵۰ گرم
روغن : ۲۰۰ گرم
خرما : ۵۰۰ گرم
کشمش : ۲۵۰ گرم
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
این پلو یکی از پلوهای اصیل ایرانی است که اغلب خانوادهها در شب عید آن را میپزند و معتقد هستند که با پختن آن سر رشته کار بهدست میآید شاید در قدیم تهیه رشته که باید بسیار ظریف باشد کار مشکلی بود ولی حالا رشته حاضر پلوئی در اغلب خواربار فروشیها آماده برای فروش است
برنج را قبلاً خیس میکنیم گوشت را تکه تکه کرده با یکی دو عدد پیاز خرد کرده و ۲ تا ۳ لیوان آب با حرارت ملایم میپزیم باید بعد از پختن یک لیوان آب داشته باشد در اواخر طبخ کمی نمک به آن میزنیم بعد گوشت را از آب خارج کرده نصف از زعفران و نصف از روغن را در آبگوشت میریزیم و آماده میگذاریم هسته خرما را میگیریم کشمش را تمیز کرده میشوئیم دیگ متناسبی را آبکرده میگذاریم بجوشد آب نمک برنج را خالی میکنیم برنج را در دیگ میریزیم تا جوش آماده کمی نرم شود بعد رشتهها را از هم جدا کرده داخل برنج میریزیم کمی که جوشید و رشته نرم شد آن را آبکش میکنیم مقداری آب نیم گرم روی آن میدهیم و بقیه روغن را با یک لیوان آب ته دیگ میریزیم و نصف از برنج را در دیگ ریخته گوشت و خرما و کشمش را لای آن میگذاریم و با بقیه برنج روی آن را میپوشانیم و دیگ را روی آتش گذاشته عرق برنج را که گرفتیم آبگوشت زعفرانی را روی برنج میدهیم و پلو را مثل پلوی ساده دم میکنیم و موقع کشیدن بقیه زعفران را در کمی آبجوش حل کرده با کمی برنج مخلوط مینمائیم روی پلو را با برنج زعفرانی میپوشانیم کمی هم کره آبکرده روی آن میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
توماج صالحی تهران حجاب گشت ارشاد رئیسی سریلانکا کارگران رهبر انقلاب دولت پاکستان مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی
کنکور سیل هواشناسی سازمان سنجش خراسان جنوبی زنان شهرداری تهران سلامت پلیس فراجا قتل وزارت بهداشت
خودرو قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا دلار بازار خودرو ایران خودرو ارز قیمت سکه سایپا مسکن
ترانه علیدوستی تلویزیون گردشگری سینمای ایران سحر دولتشاهی مهران مدیری کتاب بازیگر شعر تئاتر سینما رادیو
کنکور ۱۴۰۳
ایران اسرائیل غزه آمریکا فلسطین رژیم صهیونیستی جنگ غزه روسیه حماس طوفان الاقصی اوکراین اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور تیم ملی فوتسال ایران والیبال
تیک تاک همراه اول فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات نخبگان عیسی زارع پور
مالاریا سلامت روان استرس کاهش وزن پیری داروخانه