شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

ساندی شکلات


ساندی شکلات
●مواد لازم: ۴ گوی بستنی وانیلی و ۴ گوی بستنی قهوه،۲ عدد موز رسیده،مقداری خامه ،كمی بادام پرك شده یا خلال بادام
برای تهیه سس:۵۰ گرم شكر،۱۲۰ میلی لیتر یا نصف پیمانه عسل،۳ قاشق سوپخوری نسكافه حل شده در آبجوش ،یك قاشق چایخوری دارچین،۱۵۰ گرم شكلات ساده خرد شده،۷۵ میلی لیتر خامه كمی زده شده
برای تهیه سس شكر را همراه با عسل، نسكافه و دارچین در یك ظرف مناسب بریزید و روی حرارت متوسط اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا به جوش آمده و حدود ۵ دقیقه بجوشد.
شعله اجاق را خاموش كنید و شكلات را در مخلوط بریزید. هم بزنید تا شكلات ذوب شود. وقتی شكلات كاملا ذوب شد مخلوط یك دست خامه را اضافه كنید و هم بزنید. بگذارید سس كمی سرد شود.
در این مدت دو گوی بستنی وانیلی و دو گوی بستنی قهوه در بستنی خوری های پایه دار بریزید و موزها را حلقه حلقه كرده روی بستنی ها در لیوان بریزید. سپس سس را كه هنوز اندكی گرم است روی بستنی و موز بریزید و با كمی خامه زده شده و خلال بادام تزئین كرده بلافاصله سرو كنید.
منبع : روزنامه شرق


همچنین مشاهده کنید