شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا
ماهی میدم(غذای جنوب ایران)
●مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر:
برنج=۵۰۰ گرم
تره=۵۰۰ گرم
شبت=۱ کیلوگرم
ماهی=۱ کیلوگرم(از نوع ماهیهای گوشتی مثل ماهی شیر-هامور-سنگسر-میش ماهی یا هر نوع ماهی گوشتی)
پیاز متوسط=۳ عدد
روغن=۲۰۰ گرم
گرد لیمو عمانی=۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
نمک=بقدر کافی
●طرز تهیه:
سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم.وقتی آب آن کاملا گرفته شد،به صورت ریز خرد می کنیم.پیاز را خلال کرده با ۱۰۰ گرم روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود.سبزی را در پیاز ریخته،قدری گرد لیمو عمانی و زردچوبه و کمی نمک به آن می زنیم و در حرارت ملایم می گذاریم آب سبزی تبخیر گردیده،کمی سرخ شود.ماهی را قطعه کرده،می شوییم و با نصف استکان آب و کمی نمک در ظرفی می ریزیم.آن را در حرارت ملایم می گذاریم تا کمی بپزد.پوست ماهی را می گیریم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و داخل سبزی می ریزیم.آنها را هم می زنیم تا با سایر مواد آغشته شده،کمی سرخ شود.برنج را خیس کرده،آبکش می کنیم.نصفی از روغن را با نصف لیوان آب در کف دیگ می ریزیم و می گذاریم داغ شود.نصفی از برنج را در دیگ می ریزیم.مواد سبزی و ماهی را لای آن می گذاریم و با بقیه برنج روی آن را می پوشانیم.ظرف برنج را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم.بقیه روغن را که ۵۰ گرم می شود با نصف لیوان آب جوشانده،روی برنج می دهیم و می گذاریم با حرارت ملایم به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه دم بکشد.موقع کشیدن تمام مواد را در دیگ مخلوط می نماییم و در دیس می کشیم.
برنج=۵۰۰ گرم
تره=۵۰۰ گرم
شبت=۱ کیلوگرم
ماهی=۱ کیلوگرم(از نوع ماهیهای گوشتی مثل ماهی شیر-هامور-سنگسر-میش ماهی یا هر نوع ماهی گوشتی)
پیاز متوسط=۳ عدد
روغن=۲۰۰ گرم
گرد لیمو عمانی=۱ قاشق سوپخوری
زردچوبه=۱ قاشق مرباخوری
نمک=بقدر کافی
●طرز تهیه:
سبزی را پاک کرده،می شوییم و در آبکش می ریزیم.وقتی آب آن کاملا گرفته شد،به صورت ریز خرد می کنیم.پیاز را خلال کرده با ۱۰۰ گرم روغن سرخ می نماییم تا طلایی شود.سبزی را در پیاز ریخته،قدری گرد لیمو عمانی و زردچوبه و کمی نمک به آن می زنیم و در حرارت ملایم می گذاریم آب سبزی تبخیر گردیده،کمی سرخ شود.ماهی را قطعه کرده،می شوییم و با نصف استکان آب و کمی نمک در ظرفی می ریزیم.آن را در حرارت ملایم می گذاریم تا کمی بپزد.پوست ماهی را می گیریم و به قطعات کوچک تقسیم می کنیم و داخل سبزی می ریزیم.آنها را هم می زنیم تا با سایر مواد آغشته شده،کمی سرخ شود.برنج را خیس کرده،آبکش می کنیم.نصفی از روغن را با نصف لیوان آب در کف دیگ می ریزیم و می گذاریم داغ شود.نصفی از برنج را در دیگ می ریزیم.مواد سبزی و ماهی را لای آن می گذاریم و با بقیه برنج روی آن را می پوشانیم.ظرف برنج را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و در ظرف را می بندیم.بقیه روغن را که ۵۰ گرم می شود با نصف لیوان آب جوشانده،روی برنج می دهیم و می گذاریم با حرارت ملایم به مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه دم بکشد.موقع کشیدن تمام مواد را در دیگ مخلوط می نماییم و در دیس می کشیم.
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران اسرائیل حجاب اصفهان ایران و اسرائیل گشت ارشاد حمله ایران به اسرائیل حسین امیرعبداللهیان استان اصفهان دولت وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
تهران سیل وزارت بهداشت هواشناسی شهرداری تهران قتل فضای مجازی زلزله سازمان هواشناسی سیلاب قوه قضاییه آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت طلا خودرو قیمت خودرو دلار بازار خودرو بانک مرکزی چین ایران خودرو حقوق بازنشستگان تورم قیمت سکه
سعدی سینمای ایران تئاتر تلویزیون فیلم سینمایی روز سعدی سینما موسیقی سریال کتاب دفاع مقدس بازیگر
سازمان سنجش مغز
رژیم صهیونیستی غزه عراق فلسطین جنگ غزه حماس روسیه سازمان ملل امیرعبداللهیان ترکیه اسراییل شورای امنیت
فوتبال استقلال پرسپولیس شمس آذر قزوین تراکتور باشگاه استقلال صنعت نفت آبادان لیگ برتر لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید
سرطان فناوری اینترنت ناسا هوش مصنوعی گوگل سامسونگ تبلیغات تلگرام اپل
حمله قلبی کلسترول فشار خون گیاهان دارویی پیاده روی