پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا
عسل
از گذشته تاكنون از عسل در درمان بسیاری از بیماری ها استفاده می شده است. عسل شامل قندهایی چون گلوكز، فروكتوز، مواد معدنی همچون منیزیم، پتاسیم، كلسیم، كلریدسدیم، گوگرد، آهن و فسفات است. در ضمن اینكه ویتامین هایی همچون B۱ ، B۲ ، B۶ ، B۳ ، B۵ و C نیز براساس كیفیت و نوع عسل به نسبت های متفاوت در آن دیده می شود. مهمترین خاصیت عسل، ضدمیكروب بودن آن است. تحقیقات انجام شده در سال های اخیر نشان می دهد گذاشتن آن بر روی زخم ها مانع عفونت می شود. از آنجایی كه عسل حاوی مواد آنتی باكتریایی است می تواند به خوبی باعث بهبود زخم ها شود. زمانی كه عسل با رطوبت بدن تماس پیدا می كند، آنزیم گلوكز اكسیداز كه توسط زنبورها در عسل ایجاد شده است به آرامی آزاد می شود و پراكسید ئیدروژن ضدعفونی كننده به میزان زیادی آزاد می شود و می تواند در حدی كه به خود بافت آسیب نرساند، باكتری ها را نابود كند. در ادامه با جذب مایعات و مواد مقوی به منطقه آسیب دیده باعث رشد سلولی و جلوگیری از خشك شدن زخم می شود. فعالیت استمیك عسل باعث حضور یك لایه از مایع بین بافت ها و بانداژ می شود و باعث می شود در هنگام نیاز بدون درد جا به جا شود و سلول های جدید پاره نشود. به همین جهت در برخی بیمارستان های دنیا برای درمان زخم بستر از تركیبات آن استفاده می شود.
عسل به علت داشتن گلوكز و فروكتوز باعث تولید انرژی سریع سوختن گلوكز و طولانی سوختن فروكتوز می شود به همین خاطر سهم بسزایی در تولید انرژی در بدن دارد.
مصرف مرتب عسل برای تقویت قوای جنسی و درمان نا توانی های آن بسیار مؤثر است از عسل با روش های مختلف و با تركیب با عصاره گیاهان مؤثر در درمان این ناتوانی ها می توان بهره گرفت. عسل همچنین نقش مهمی در حفظ و تجدید جوانی سلول های پوست ایفا می كند. مخلوط عسل خالص با زرده تخم مرغ و خامه ترش یكی از بهترین ماسك ها برای حفظ زیبایی پوست به شمار می رود. از دیگر ویژگی های منحصر به فرد عسل می توان به موارد زیر اشاره كرد:
سریع الهضم است. مولكول های قند موجود در عسل به راحتی می توانند به سایر قندها تبدیل شوند، به همین جهت حتی حساس ترین معده ها نیز می تواند آن را به سادگی هضم كند. با آن كه عسل چسبنده و شیرین است، عامل مهمی در ایجاد پوسیدگی دندان محسوب نمی شود. منبع بسیار خوبی از آنتی اكسیدان است و نقش بزرگی در جلوگیری از سرطان و همچنین بیماری های قلبی دارد. سطح كالری آن پایین است. در مقایسه با سایر مواد قندی ۴۰درصد كمتر كالری دارد، هرچند انرژی آن بسیار بالا است، اما به وزن بدن شخص اضافه نمی كند.
در درمان آلرژی های فصلی مناسب است. از طرفی باعث تحریك و تقویت قلب و نیز گشاد شدن رگ ها شده و جریان خون را در درون شریان های انشعابی افزایش می دهد.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران سریلانکا حجاب کارگران رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی پاکستان رئیسی سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهور دولت سیزدهم ایران و پاکستان
کنکور سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران فضای مجازی پلیس سلامت اصفهان قتل فراجا وزارت بهداشت
قیمت خودرو قیمت طلا خودرو قیمت دلار دلار بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه سایپا بورس تورم
رسانه نوید محمدزاده تلویزیون ترانه علیدوستی سریال کتاب سینمای ایران تئاتر شعر سینما مهران مدیری
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل جنگ غزه آمریکا رژیم صهیونیستی غزه فلسطین روسیه چین طوفان الاقصی عملیات وعده صادق ترکیه اتحادیه اروپا
فوتبال پرسپولیس استقلال فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس تراکتور باشگاه استقلال والیبال بارسلونا رئال مادرید تیم ملی فوتسال ایران
هوش مصنوعی فیلترینگ وزیر ارتباطات عیسی زارع پور تبلیغات همراه اول ایلان ماسک اپل ناسا نخبگان
سلامت روان داروخانه فروش اینترنتی دارو پیری سرکه سیب