سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا

پلو یونانی


برنج  :  ۷۵۰ گرم
فلفل سبز دلمه ای  :  ۱ فنجان
فلفل قرمز دلمه ای  :  ۱ فنجان
نخود فرنگی  :  ۲ فنجان
ذرت زرد آب پز  :  ۲ فنجان
قارچ کنسرو شده  :  ۱ فنجان
کالباس  :  ۱۰۰ گرم
آب گوشت  :  ۲ لیتر
آب مرغ  :  ۲ لیتر
روغن  :  ۱۵۰ گرم
پیاز خام خلال شده  :  ۱ فنجان
زعفران  :  ۱ قاشق مربا خوری
برنج را به دقت میشوئیم و پیاز را با روغن کمی سرخ میکنیم برنج را با پیاز چند تفت میدهیم ، آب مرغ و زعفران و یک قاشق نمک را داخل برنج میریزیم میگذاریم در حرارت ملایم برنج پخته شده آب آن کشیده شود ، و در فر یا حرارت ملایم یکساعت دم بکشد ، هنگام کشیدن تمام مواد فوق را با آن مخلوط مینمائیم و کمی کره آب کرده روی آن میریزیم .
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافیست.


همچنین مشاهده کنید