جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

دلمه بادمجان ترکی


●مواد لازم:
بادمجان= ۴ عدد
گوشت= ۲۰۰ گرم
پیاز= ۱عدد متوسط
پنیر پیتزا= ۱۰۰گرم
جعفری= ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه= ۲ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و ادویه= به اندازه كافی
گوجه فرنگی حلقه شده= ۲عدد
●طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به۴ قسمت تقسیم می كنبم به طوری كه ۴ ورقه نازك از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می كنیم.
پیاز را ریز خرد می كنیم كمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمك و فلفل را اضافه می كنیم كمی كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه می‌كنیم میگذاریم تا مواد خوب پخته و سرخ شود.
۲ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه می گذاریم، مقداری گوشت وسط آن می ریزیم كمی از پنیر روی آن می گذاریم ابتدا ورقه زیری بادمجان و بعد ورقه رویی بادمجان را روی گوشت می آوریم یك خلال دندان وسط بادمجان می زنیم و یك حلقه گوجه فرنگی وسط خلال فرو می كنیم
تمام بادمجان ها را به همین شكل درست می كنیم ظرفی را كه می خواهیم خوراك را سرو كنیم چرب می كنیم بادمجان ها را در آن می چینیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰درجه در فر می گذاریم، تا پنیر ها آب شود و گوجه فرنگی ها پخته شود.می توانیم این خوراك را روی گاز هم درست كنیم.
مریم اسلامی نژاد
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید