جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا
دلمه بادمجان ترکی
●مواد لازم:
بادمجان= ۴ عدد
گوشت= ۲۰۰ گرم
پیاز= ۱عدد متوسط
پنیر پیتزا= ۱۰۰گرم
جعفری= ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه= ۲ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و ادویه= به اندازه كافی
گوجه فرنگی حلقه شده= ۲عدد
●طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به۴ قسمت تقسیم می كنبم به طوری كه ۴ ورقه نازك از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می كنیم.
پیاز را ریز خرد می كنیم كمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمك و فلفل را اضافه می كنیم كمی كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه میكنیم میگذاریم تا مواد خوب پخته و سرخ شود.
۲ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه می گذاریم، مقداری گوشت وسط آن می ریزیم كمی از پنیر روی آن می گذاریم ابتدا ورقه زیری بادمجان و بعد ورقه رویی بادمجان را روی گوشت می آوریم یك خلال دندان وسط بادمجان می زنیم و یك حلقه گوجه فرنگی وسط خلال فرو می كنیم
تمام بادمجان ها را به همین شكل درست می كنیم ظرفی را كه می خواهیم خوراك را سرو كنیم چرب می كنیم بادمجان ها را در آن می چینیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰درجه در فر می گذاریم، تا پنیر ها آب شود و گوجه فرنگی ها پخته شود.می توانیم این خوراك را روی گاز هم درست كنیم.
مریم اسلامی نژاد
بادمجان= ۴ عدد
گوشت= ۲۰۰ گرم
پیاز= ۱عدد متوسط
پنیر پیتزا= ۱۰۰گرم
جعفری= ۲ قاشق غذا خوری
رب گوجه= ۲ قاشق غذا خوری
نمك و فلفل و ادویه= به اندازه كافی
گوجه فرنگی حلقه شده= ۲عدد
●طرز تهیه:
هر بادمجان را از بلندی به۴ قسمت تقسیم می كنبم به طوری كه ۴ ورقه نازك از بادمجان داشته باشیم و با حرارت ملایم سرخ می كنیم.
پیاز را ریز خرد می كنیم كمی تفت می دهیم گوشت و ادویه و نمك و فلفل را اضافه می كنیم كمی كه سرخ شده رب گوجه و سپس جعفری ریز خرد شده را اضافه میكنیم میگذاریم تا مواد خوب پخته و سرخ شود.
۲ورقه از بادمجان را به صورت بعلاوه می گذاریم، مقداری گوشت وسط آن می ریزیم كمی از پنیر روی آن می گذاریم ابتدا ورقه زیری بادمجان و بعد ورقه رویی بادمجان را روی گوشت می آوریم یك خلال دندان وسط بادمجان می زنیم و یك حلقه گوجه فرنگی وسط خلال فرو می كنیم
تمام بادمجان ها را به همین شكل درست می كنیم ظرفی را كه می خواهیم خوراك را سرو كنیم چرب می كنیم بادمجان ها را در آن می چینیم و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰درجه در فر می گذاریم، تا پنیر ها آب شود و گوجه فرنگی ها پخته شود.می توانیم این خوراك را روی گاز هم درست كنیم.
مریم اسلامی نژاد
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اصفهان اسرائیل ایران حمله ایران به اسرائیل انفجار ایران و اسرائیل ارتش جمهوری اسلامی ایران دولت حسین امیرعبداللهیان جنگ ایران و اسرائیل جنگ دولت سیزدهم
زلزله سیل هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران سیلاب فضای مجازی قوه قضاییه پلیس سازمان هواشناسی وزارت بهداشت
فرودگاه قیمت خودرو فرودگاه مهرآباد قیمت طلا بانک مرکزی خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو بورس دلار قیمت سکه
تلویزیون احسان علیخانی عمان سینمای ایران کتاب دفاع مقدس سریال تئاتر موسیقی
چین دانشگاه آزاد اسلامی
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا غزه عملیات وعده صادق جنگ غزه روسیه وعده صادق حماس اسراییل سازمان ملل حزب الله لبنان
پرسپولیس فوتبال استقلال صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا بازی رئال مادرید لیگ برتر منچسترسیتی بارسلونا کشتی فرنگی سپاهان
گوگل هوش مصنوعی سامسونگ تلگرام تبلیغات فناوری اپل وزیر ارتباطات ناسا
سلامت دیابت چاقی پیاده روی درمان و آموزش پزشکی پزشک چای