سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

گوشت بند انگشتی(هندی)


● مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=۱ کیلوگرم
زنجبیل خرد شده=۱ قاشق چایخوری
سیر له شده=۱ قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
پودر هل=۲/۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون=۱ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس:
تمر هندی=۲ قاشق غذاخوری
آب=۳ لیوان(۶۰۰ میلی لیتر)
روغن حیوانی=۲ قاشق غذاخوری
سیر=۵ حبه
چوب دارچین=۱ عدد
گوجه فرنگی پوست گرفته و له شده=۲ عدد
پودر زنجبیل=۱ قاشق چایخوری
ماست=۱ پاکت(۲۰۰ گرم)
● طرز تهیه:
۱. تمام مواد را با هم مخلوط کرده سپس آن را به صورت یک انگشت شکل دهید.
۲. تمر را در آب خیس کنید.
۳. سیر و دارچین را در روغن سرخ کرده و سپس گوجه فرنگی،زنجبیل و ماست و سس تمر پس از خیس خوردن را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم گذاشته تا بجوشد.
۴. گوشتها را یکی یکی به مخلوط در حال جوش اضافه کنید سر ظرف را بگذارید و با حرارت ملایم به مدت ۱ ساعت بپزید.
فریال
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید