شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا
گوجه فرنگی پرشده(هندی)
●مواد لازم برای ۶ نفر:
گوجه فرنگی سفت و بزرگ=۶ عدد
کره=۵۰ گرم
پیاز ریز شده=۱ عدد متوسط
روغن=۵ قاشق غذاخوری
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲/۱ قاشق چایخوری
گوشت بره چرخ شده=۴۵۰ گرم
فلفل سبز=۱ عدد
گشنیز تازه
نکته:در این دستور غذایی می توانید بجای گوجه فرنگی از فلفل سبز دلمه ای نیز استفاده کنید.
● طرز تهیه:
۱.فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم.گوجه فرنگیها را شسته سر آنها را برداشته و داخل آن را خالی می کنیم.
۲.ظرف نسوزی را با ۵۰ گرم کره چرب می کنیم و گوجه فرنگیها را در ظرف قرار می دهیم.
۳.روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم.
۴.حرارت را کم کرده زنجبیل،سیر،فلفل،نمک و پودر کاری را به آن می افزائیم و مخلوط را به مدت ۵-۳ دقیقه تفت می دهیم.
۵.گوشت را به آن افزوده و ۱۵-۱۰ دقیقه می پزیم.
۶.فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر مخلوط را تفت می دهیم.
۷.با قاشق داخل گوجه فرنگیها را از مخلوط گوشت پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم.گوجه فرنگیها را در فر به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه می پزیم.
۸.گوجه فرنگیها را در ظرف کشیده و به صورت گرم صرف می کنیم.
فریال
گوجه فرنگی سفت و بزرگ=۶ عدد
کره=۵۰ گرم
پیاز ریز شده=۱ عدد متوسط
روغن=۵ قاشق غذاخوری
زنجبیل نرم شده=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲/۱ قاشق چایخوری
گوشت بره چرخ شده=۴۵۰ گرم
فلفل سبز=۱ عدد
گشنیز تازه
نکته:در این دستور غذایی می توانید بجای گوجه فرنگی از فلفل سبز دلمه ای نیز استفاده کنید.
● طرز تهیه:
۱.فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم.گوجه فرنگیها را شسته سر آنها را برداشته و داخل آن را خالی می کنیم.
۲.ظرف نسوزی را با ۵۰ گرم کره چرب می کنیم و گوجه فرنگیها را در ظرف قرار می دهیم.
۳.روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم.
۴.حرارت را کم کرده زنجبیل،سیر،فلفل،نمک و پودر کاری را به آن می افزائیم و مخلوط را به مدت ۵-۳ دقیقه تفت می دهیم.
۵.گوشت را به آن افزوده و ۱۵-۱۰ دقیقه می پزیم.
۶.فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و ۳ تا ۵ دقیقه دیگر مخلوط را تفت می دهیم.
۷.با قاشق داخل گوجه فرنگیها را از مخلوط گوشت پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم.گوجه فرنگیها را در فر به مدت ۲۰-۱۵ دقیقه می پزیم.
۸.گوجه فرنگیها را در ظرف کشیده و به صورت گرم صرف می کنیم.
فریال
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
اسرائیل ایران اصفهان انفجار ایران و اسرائیل استان اصفهان حمله ایران به اسرائیل حسین امیرعبداللهیان سفر استانی ارتش جمهوری اسلامی ایران وعده صادق جنگ ایران و اسرائیل
فراجا طرح نور پلیس سیل تهران هواشناسی قتل فضای مجازی قوه قضاییه سیلاب شهرداری تهران سازمان هواشناسی
بانک مرکزی قیمت خودرو واردات فرودگاه قیمت طلا دولت خودرو بازار خودرو قیمت دلار ایران خودرو حقوق بازنشستگان قیمت سکه
تلویزیون سینمای ایران احسان علیخانی کتاب دفاع مقدس موسیقی تئاتر
اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه آمریکا عراق جنگ غزه سازمان ملل امیرعبداللهیان اتحادیه اروپا چین اسراییل حماس
استقلال فوتبال شمس آذر قزوین پرسپولیس باشگاه استقلال لیگ برتر صنعت نفت آبادان لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بازی بارسلونا لیگ برتر فوتبال ایران
هوش مصنوعی گوگل تلگرام فناوری سامسونگ ناسا اپل وزیر ارتباطات عیسی زارع پور
خواب گیاهان دارویی