پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

گل کلم با گوشت


● مواد لازم:
گل کلم سفید متوسط=یک عدد
گوشت چرخ شده=نیم کیلو
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده=به مقدار کم
نمک و فلفل=به مقدار کافی
● طرز تهیه:
گوشت چرخ شده را با پیاز سرخ شده کمی تفت می دهیم تا آب گوشت کشیده شود. یک لیوان آب و رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم و حرارت را ملایم می کنیم تا آب گوشت کشیده شود و به روغن بیفتد. ظرفی را آب می کنیم و کمی نمک در آن می ریزیم و می گذاریم جوش بیاید؛ته گل کلم را گرفته می شوییم و درسته در آب جوش قرار می دهیم. گاهی گل کلم را پشت و رو می کنیم و بدون اینکه درب ظرف را ببندیم می گذاریم گل کلم بپزد ولی زیاد له نشود؛بعد گل کلم را در صافی می گذاریم تا آب آن کشیده شود. گل کلم را وسط ظرف گردی می گذاریم و ۵۰ گرم کره آب شده را روی گل کلم می دهیم و جعفری خرد شده را با گوشت مخلوط می کنیم و دور گل کلم می ریزیم.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید