پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

مرغ کره ای(هندی)


● مواد لازم برای ۴ نفر:
کره=۱۰۰ گرم
روغن=۱ قاشق غذاخوری
پیاز ریز شده=۲ عدد متوسط
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
پودر کاری=۲ قاشق چایخوری
گشنیز نرم شده=۲ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲ قاشق چایخوری
زیره سیاه درسته=۱ قاشق چایخوری
سیر تازه خورد شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
هل سبز درسته=۳ عدد
دانه فلفل سیاه=۳ عدد
ماست=۳/۲ پیمانه/۱۵۰ میلی لیتر
رب گوجه فرنگی=۲ قاشق غذاخوری
مرغ=۸ تکه بدون پوست
آب=۳/۲ پیمانه
خامه کم چرب=۳/۲ پیمانه
● برای تزئین:
گشنیز تازه-۲ عدد فلفل سبز ریز شده
● طرز تهیه:
۱. روغن و کره را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.پیاز را به آن افزوده و سرخ می کنیم.حرارت را کاهش می دهیم.
۲. زنجبیل تازه را له کرده و در کاسه ای می گذاریم،پودر کاری،گشنیز نرم شده،زنجبیل،پودر فلفل قرمز،زیره،سیر،نمک،هل و فلفل سیاه را در ظرفی ریخته و با هم مخلوط می کنیم.سپس ماست و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده و بهم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند.
۳. تکه های مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کرده و هم می زنیم تا خوب جذب شود.
۴. مرغ را به پیازهای داخل ماهیتابه افزوده و حدود ۵ تا ۷ دقیقه تفت می دهیم.
۵. آب را به مخلوط افزوده و به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد؛گاهگاهی آن را بهم می زنیم.
۶. خامه را اضافه کرده و بمدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه دیگر می پزیم.
۷. غذا را با گشنیز تازه و فلفل سبز ریز شده تزئین می کنیم.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید