چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

مرغ آغشته به فلفل سیاه(هندی)


● مواد لازم:
ران مرغ=۸ عدد
زنجبیل تازه له شده=۱ قاشق چایخوری
سیر ریز شده=۱ قاشق چایخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
فلفل=۱ و ۲/۱ قاشق چایخوری
روغن=۳/۲ لیوان(۱۵۰ میلی لیتر)
فلفل دلمه ای سبز=۱ عدد خلال شده
آب=۳/۲ لیوان
آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
ذرت و نخود سبز سرخ شده:
کره=۵۰ گرم
ذرت شیرین کنسرو=۲۰۰ گرم
نخود سبز=۲۰۰ گرم
نمک=۱ قاشق چایخوری
پودر فلفل قرمز=۲/۱ قاشق چایخوری
آبلیمو=۱ قاشق غذاخوری
برگهای تازه گشنیز
● طرز تهیه:
۱.اگر ترجیح می دهید با استفاده از یک چاقوی تیز استخوان رانها را جدا کنید.
۲.زنجبیل،سیر،نمک و فلفل سیاه را در کاسه ای با هم مخلوط می کنیم.(فلفل نباید زیاد نرم شده باشد)
۳.تکه های مرغ را به مخلوط فلفل افزوده و کنار می گذاریم.
۴.روغن را در ماهیتابه بزرگی داغ کرده و تکه های مرغ را مدت ده دقیقه در آن سرخ می کنیم.
۵.شعله گاز را کم می کنیم و فلفل دلمه و آب را به ماهیتابه اضافه می کنیم و می گذاریم به مدت ده دقیقه به آهستگی بپزد سپس آبلیمو را روی آن می ریزیم.
۶.در این فاصله نخود سبز و ذرت را آماده می کنیم.کره را در ماهیتابه بزرگی ذوب می کنیم. ذرت و نخودسبز را به آن اضافه کرده و به مدت ده دقیقه می گذاریم سرخ شود،گاهگاهی بهم می زنیم.
۷.آبلیمو را روی آن ریخته و با برگهای گشنیز تازه تزئین می نماییم.
۸.مخلوط مرغ و فلفل سبز را در ظرف می کشیم و با نخودسبز و ذرت سرخ شده صرف می کنیم.
فریال
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید