جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

یک نوع املت ساده و آسان


● مواد لازم برای ۶ نفر:
شیر=یک لیوان
تخم مرغ=۸ عدد
شکر=۲۰۰ گرم(۱ لیوان پر)
وانیل=۱ قاشق چایخوری
● طرز تهیه:
شیر و شکر و وانیل را می‌جوشانیم. تخم مرغها را در ظرفی شکسته، با چرخ برقی خوب می‌زنیم تا کاملا پف کند. بعد شیر را با تخم مرغ مخلوط می‌نمائیم؛ کف ظرف کم عمق نسوز مناسب با مایه را چرب می‌کنیم و مایه را در ظرف می‌ریزیم. ظرف را روی پنجره وسط فر به مدت ۴۰ تا ۴۵ دقیقه قرار می‌دهیم تا املت بسته شده، روی آن طلایی شود و با همان ظرف سر میز می‌بریم.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید