سه شنبه, ۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 23 April, 2024
مجله ویستا
بادنجان روغنی (لبنانی)
● مواد لازم:
بادنجان قلمی یا دلمه ای کوچک=۵/۱ کیلوگرم
پیاز ریز سفید=۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی=۱ کیلوگرم
سرکه=۱ استکان معمولی
سیر=۱ بوته
روغن مایع=۱۵۰ گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
بادنجانها را پوست میکنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم میکنیم تا هر بادنجان ۴ قطعه شود. کمی نمک به آنها میپاشیم و اطرافشان را در روغن میغلتانیم. روی گوجه فرنگیها آب جوش میریزیم و پوست آنها را گرفته،خردشان میکنیم. پیاز را هم پوست میگیریم و میشوییم. داخل ظرف گرد نسوز مناسبی دو سه قاشق روغن مایع میظریزیم و پیازها را در آن روی حرارت ملایم قرار میدهیم. کمی نمک و فلفل هم میزنیم. سیر را نیز پوست کنده،میکوبیم و با پیاز کمی سرخ میکنیم. نصف پیازهای سرخ شده را از ظرف خارج میکنیم و به جای آن نصف گوجه فرنگیها را میریزیم. بادنجانها را روی گوجه فرنگیها میچینیم. بقیه گوجه فرنگیها را روی بادنجانها میریزیم. بقیه پیازها را هم روی این گوجه فرنگیها میخوابانیم و سرکه و کمی نمک و فلفل روی همه میپاشیم. در ظرف را میبندیم، ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت میگذاریم تا تمام مواد بپزند، ولی زیاد له نشوند. خوراک را با همان ظرف سر میز میبریم. در حرارت ملایم روی گاز یا آتش هم میتوان این غذا را تهیه کرد. باید توجه داشت، ظرف از نوع ظرف پیرکسی باشد که در حرارت نشکند، چون لطف این غذا در آن است که با ظرف سر میز برود.
بادنجان قلمی یا دلمه ای کوچک=۵/۱ کیلوگرم
پیاز ریز سفید=۵۰۰ گرم
گوجه فرنگی=۱ کیلوگرم
سرکه=۱ استکان معمولی
سیر=۱ بوته
روغن مایع=۱۵۰ گرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
● طرز تهیه:
بادنجانها را پوست میکنیم. آنها را هم از طول و هم از قطر به دو نیم میکنیم تا هر بادنجان ۴ قطعه شود. کمی نمک به آنها میپاشیم و اطرافشان را در روغن میغلتانیم. روی گوجه فرنگیها آب جوش میریزیم و پوست آنها را گرفته،خردشان میکنیم. پیاز را هم پوست میگیریم و میشوییم. داخل ظرف گرد نسوز مناسبی دو سه قاشق روغن مایع میظریزیم و پیازها را در آن روی حرارت ملایم قرار میدهیم. کمی نمک و فلفل هم میزنیم. سیر را نیز پوست کنده،میکوبیم و با پیاز کمی سرخ میکنیم. نصف پیازهای سرخ شده را از ظرف خارج میکنیم و به جای آن نصف گوجه فرنگیها را میریزیم. بادنجانها را روی گوجه فرنگیها میچینیم. بقیه گوجه فرنگیها را روی بادنجانها میریزیم. بقیه پیازها را هم روی این گوجه فرنگیها میخوابانیم و سرکه و کمی نمک و فلفل روی همه میپاشیم. در ظرف را میبندیم، ظرف را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه روی پنجره فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت میگذاریم تا تمام مواد بپزند، ولی زیاد له نشوند. خوراک را با همان ظرف سر میز میبریم. در حرارت ملایم روی گاز یا آتش هم میتوان این غذا را تهیه کرد. باید توجه داشت، ظرف از نوع ظرف پیرکسی باشد که در حرارت نشکند، چون لطف این غذا در آن است که با ظرف سر میز برود.
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران رئیسی مجلس شورای اسلامی سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان حجاب مجلس دولت رئیس جمهور پاکستان گشت ارشاد سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
قتل تهران سازمان هواشناسی شهرداری تهران بارش باران سیل پلیس فضای مجازی سلامت وزارت بهداشت کارت ملی آموزش و پرورش
قیمت خودرو قیمت دلار خودرو ایران خودرو بازار خودرو سایپا قیمت طلا دلار بانک مرکزی بورس مالیات تورم
ترانه علیدوستی سریال تلویزیون سینمای ایران حج فیلم سینمایی سعدی سینما تئاتر
سازمان سنجش دانش بنیان دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی شورای عالی انقلاب فرهنگی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه روسیه جنگ غزه فلسطین ترکیه عملیات وعده صادق اوکراین حماس عراق طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال رئال مادرید باشگاه پرسپولیس فوتسال بارسلونا بازی سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر دیوید تیلور
هوش مصنوعی تبلیغات فناوری ایلان ماسک اپل تلگرام همراه اول سامسونگ دوربین
رژیم غذایی صبحانه افسردگی پیری دمنوش یبوست تب کریمه کنگو