شنبه, ۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 20 April, 2024
مجله ویستا

خورش خلال بادام


● مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت گوساله:۷۰۰ گرم
بادام خلال شده:۱۰۰ گرم
پیاز:۱ عدد متوسط
لیمو عمانی :به مقدار دلخواه
زرشک سیاه:۳/۱ فنخان
زعفران و نمک : به میزان دلخواه
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق
● طرز تهیه:
خلال بادام را چند ساعت قبل در یک ظرف آب خیس می‌کنیم.
گوشت را هم به شکل ریز خرد می‌کنیم.
پیاز‌ها را هم ریز خرد کرده و در کمی روغن تفت می‌دهیم.بعد از چند دقیقه گوشت‌ها را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت می‌دهیم.زعفران آب کرده را به این مخلوط می‌افزاییم.سپس سه لیوان آب را به همراه خلال بادام به ظرف افزوده و می‌گذاریم تا گوشتها و بادام تقریبا بپزند.
۱ربع قبل از اتمام پخت زرشک‌ها و رب را با کمی روغن تفت داده و به خورش می‌افزاییم و همین طور لیمو عمانی.
این خورش بومی شهر کرمانشاه است که در مجالس در این شهر مصرف می‌شود.
‌مهراوه
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید