چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

خورش هویج


● مواد لازم:
مرغ=۱ عدد در حدود ۵/۱ کیلوگرم(یا گوشت ۷۵۰ گرم)
پیاز سرخ کرده=۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
هویج=یک کیلو
آلوی خشک=۲۵۰ گرم
زعفران سائیده=یک قاشق چایخوری
شکر=یک تا دو قاشق سوپخوری
روغن=۱۵۰ گرم
نمک=بقدر کافی
‌● طرز تهیه:
مرغ یا گوشت را با پیاز سرخ کرده و ۲ تا ۳ لیوان آب می‌گذاریم بپزد.هویج را ورقه و خلال می‌کنیم و با روغن کمی سرخ می‌کنیم و با آلوی شسته شده داخل گوشت می‌ریزیم می گذاریم بپزد. زعفران را در آب جوش حل می‌کنیم با کمی نمک و شکر داخل خورش می‌ریزیم و می‌گذاریم خورش کاملا به روغن بیفتد. در صورتیکه بخواهیم خورش ترش بشود کمی آبلیمو اضافه می‌نماییم.
منبع : آشپزآنلاین


همچنین مشاهده کنید