جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

نکته هایی درباره جوانه دانه ها


نکته هایی درباره جوانه دانه ها
جوانه دانه ها دارای ارزش غذایی بسیار بالایی می باشند و در تهیه سوپ و سالاد استفاده میشود و موجب لذیذ شدن آنها میگردد . قطعاً هیچ غذایی غنی تر از یك گیاه در حال رویش نیست. جوانه های تازه بسیار طرد و ظریف می باشند .آنها از نظر ویتامین ها و مواد معدنی بسیار غنی بوده و به آسانی قابل هضم میباشند. روش تهیه جوانه دانه ها بسیار جالب و آسان می با شد.
۱) با استفاده از یك شیشه دردار ۴/۱ لیتری، حدود ۱۰ تا ۱۵ سوراخ روی در شیشه ایجاد كنید .
۲) ۴/۱ شیشه را از دانه آفتابگدان، دانه سویا، آلفا یا هر دانه دیگری كه خود می پسندید بریزید .
۳) داخل شیشه را به طوری كه سطح دانه ها كاملاً پوشیده شود آب بریزید و بگذارید چند دقیقه بماند ، در پوش شیشه را بگذارید .
۴) شیشه را برگردانید تا آب آن خارج شود. اكنون باید شیشه را همچنان پشت ورو در یك آبكش یا محلی كه آب بتواند به راحتی خارج شود قرار دهید . چنانچه آب در داخل شیشه باقی بماند دانه ها لزج خواهند شد. از آب فقط جهت تسریع رشد استفاده می گردد .
۵) عمل شستشوی دانه ها راچهار یا پنج مرتبه در روز انجام دهید. در سه یا چهار روز خانه های آلفا آماده مصرف خواهند بود. دانه های سویا چند روز بیشتر طول می كشند .
این جوانه دانه ها سهمی بسزا در خوشمزه كردن رژیم غذایی شما خواهند داشت ونقل مجلس دوستان خواهند گردید .
منبع : موسسه اطلاع رسانی طعام اسرار


همچنین مشاهده کنید