جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

پیتزا سبزیجات با گوشت


پیتزا سبزیجات با گوشت
پیتزا از معدود غذاهایی است كه خیلی از اعضای خانواده، دوست دارند از آن تغذیه كنند، از این رو خیلی از كدبانوهای ایرانی دوست دارند، این غذا را در خانه درست كنند. این شماره به دستور طبخ پیتزای سبزیجات اشاره خواهیم كرد.
● مواد لازم:
خمیر پیتزا: دو عدد برای چهار نفر. اگر از بیرون تهیه كنید بهتر است
گوجه فرنگی: چهار عدد خرد شده
قارچ: صد گرم خرد شده
روغن زیتون: سه قاشق غذاخوری
زیتون كنسروی خرد شده: سه قاشق غذاخوری
آویشن و نمك: نصف قاشق چایخوری
پنیر پیتزا: به مقدار لازم
كالباس ژامبون: هشتاد گرم خرد شده
گوشت: هشتاد گرم
جعفری تازه خرد شده و تفت داده شده: چهار قاشق غذاخوری
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را نازك نازك بریده و به همراه جعفری خرد شده كمی تفت دهید سپس به مانند طرز تهیه سایر پیتزاها عمل كنید. روی خمیر پیتزا، ابتدا یك لایه پنیر پیتزا بریزید و سپس روی آن روغن زیتون را طوری بریزید كه همه جای خمیر پیتزا را در برگیرد.
آن گاه كالباس ژامبون، قارچ، گوجه فرنگی خرد شده و زیتون را روی پنیر پیتزا بریزید، سپس دوباره پنیر پیتزا روی آن بپاشید، البته نمك، آویشن، فلفل و كمی روغن زیتون روی آن بریزید و بگذارید به مدت بیست دقیقه در فر با حرارت دویست درجه سانتیگراد بپزد. پس از پخته شدن، آن را به صورت گرم به همراه خانواده میل كنید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید