جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

مرغ بریان شده


گوشت مرغ  :  ۹۰۰ گرم
تخم مرغ  :  ۳ عدد
پیاز  :  ۲ عدد
آرد سخاری  :  ۲ قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  :  ۱ فنجان
روغن  :   قدری
آب لیموترش  :  ۲ قاشق سوپخوری
نمک  :   قدری
مرغ پرکنده و تمیز شده را قطعه قطعه کرده با یک پیاز و مختصری آب جوش و جعفری و نمک در دیگ ریخته بپزید. همین که مرغ پخته شد آن را بیرون بیاورید و با دستمال خشک کنید و سه تخم مرغ و دو قاشق آرد سوخاری و دو قاشق آبلیمو را هم زده، به قطعات گوشت مرغ مالید و در روغن خیلی داغ سرخش کنید.
موقع کشیدن آن را در وسط قاب گذارده در اطرافش سیب زمینی سرخ شده بچینید.


همچنین مشاهده کنید