چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

قورمه سبزی


گوشت گوسفند  :  ۱ کیلو
لوبیا چشم بلبلی  :  ۱۰۰ گرم
فلفل  :   قدری
نمک  :   قدری
تره فرنگی  :  ۴۰۰ گرم
جعفری ساطوری شده  :  ۴۰۰ گرم
آب غوره  :  ۱ فنجان
آب لیموترش  :  ۳ عدد
سبزی قورمه  :  ۸۰۰ گرم
گوشت را قطعه قطعه کرده آن را با لوبیا چشم بلبلی در یک لیوان و نیم آب بپزید.
سبزی را پاک کرده ، ریز ریز بریده، در ماهی تاوه سرخ کنید
سپس سبزی را در گوشت ریخته، آبغوذه و یا لیمو عمانی را هم اضافه نموده سه ربع ساعت روی آتش بگذارید بپزد
قدری فلفل و نمک هم به آن اضافه کنید.


همچنین مشاهده کنید