سه شنبه, ۲۸ فروردین, ۱۴۰۳ / 16 April, 2024
مجله ویستا

خورش ریواس


جعفری ساطوری شده  :  ۷۵۰ گرم
گوشت گاو  :  ۵۰۰ گرم
نعناع  :  ۲۲۵ گرم
پیاز  :  ۳ عدد
فلفل  :   قدری
زردچوبه  :   قدری
نمک  :   قدری
گوشت را قطعه قطعه کرده آن را در آب جوش بپزید، همین که تمام آب را به خود جذب کرد، سبزیجات را خرد نموده آن را با یک دانه پیاز سرخ نموده قسمت‌های تلخ و بدمزه ریواس را گرفته پس از پاک کردن آن به اندازه سه سانتی‌متر خردش نموده، گوشت را در سبزی تفن داده.
زرد چوبه و فلفل و نمک به آن افزوده ریواس را مخلوطش کرده ملایم بجوشانید، پس از اینکه ریواس مدت ده دقیقه جوشید آن را در ظرف کشیده سر سفره ببرید.


همچنین مشاهده کنید