پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا


بهکام - سال اول شماره ۱۰، مرداد ۱۳۸۰


بحران در صنعت غذا، کدام بحران : صص۴-۵
▪ زعفران، مناسب ترین ماده برای رنگین کردن غذا : صص۹-۱۰
▪ تحولات صنعت غذا : صص۱۲-۱۵
▪ نمایشگاه بین المللی فن آوری های بیوتکنولوژی و فرآوری مودغذایی اصفهان : ص۱۶
▪ معرفی دو شرکت تحت پوشش سازمان کشاورزی و صنایع غذایی بنیاد : صص۱۸-۱۹
▪ بیوتکنولوژی یا «زیست - فن آوری» برای جهان در حال توسعه حیاتی است : صص۲۰-۲۲
▪ مقررات استاندارد برای نخستین بار، صنعت چای کشور را زیر پوشش می گیرد : صص۲۴-۲۵
▪ جنون گاوی چیست و چرا این همه مسئله ساز شد؟ : ص۲۶
▪ توجیه اقتصادی کارخانه«یخ سازی» در قطب شمال! : ص۲۹
▪ پاداش بین المللی برای ایران به دلیل حراست مسئولانه از منابع ماهیان خاویاری دریای خزر : صص۳۰-۳۱
▪ هشدارهای بهداشتی، راهنمایی های تندرستی : صص۳۴-۳۵
▪ کوسه مرده از کوسه زنده خطرناک تر است : ص۳۶
▪ کوسه مرده از کوسه زنده خطرناک تر است : ص۳۶
▪ تجزیه و تحلیل خطر و نقاط کنترل بحرانی HACCP نگرشی نو به مقوله ایمنی موادغذایی : مهندس جمشیدی : صص۳۷-۳۸
▪ مقررات استاندارد «بلغور و آرد ذرت» و استاندارد «کنسرو ماهی تن» : صص۴۰-۴۲
▪ مشخصات یک بسته بندی سالم کنسرو لوبیا چیتی از دیدگاه کارشناسان موسسه استاندارد : صص۴۳-۴۵
▪ جشنواره غذاهای ایرانی در مشهد و نمایشگاه بین المللی صنایع غذایی تبریز : ص۴۶
▪ بسته بندی محصولات صنایع نوشابه در بطری پلی اتیلن : صص۴۸-۴۹
▪ گروه زمزم با عرضه آبمیوه گازدار بر سهم خود در بازار داخلی می افزاید : صص۵۰-۵۱
▪ اهمیت پروتئین سویا، فقط به این دلیل نیست که «کلسترول» ندارد! : مهندس حمید جرئتی : صص۵۲-۵۴
موضوع : تخصصی صنایع غذایی ایران
شابک : ۸۹۷۰-۱۶۸۱
مدیر مسئول : ناهید ایمانی تهرانی
پست الکترونیکی : journal@ wwcerd.com
نشانی : خیابان مطهری، خیابان جم، پلاک ۱۲، طبقه چهارم شمالی، واحد ۸
تلفن : ۵-۸۸۸۴۲۵۸۴ ، ۸۸۸۳۶۵۹۵ (۰۲۱)
دورنگار : ۸۸۸۲۶۴۸۸ (۰۲۱)
دوره انتشار : ماهنامه
روش : خبری، تحلیلی، آموزشی، اطلاع رسانی
صاحب امتیاز : موسسه فرهنگی هنری سرواد
سردبیر : علیرضا میرزاخانی
محل انتشار : تهران
صندوق پستی : ۷۶۷-۱۴۳۹۵
گستره توزیع : سراسری
سایت اختصاصی : www.barnameh-budjeh.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)


همچنین مشاهده کنید