جمعه, ۱۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 29 March, 2024
مجله ویستا

ساندویچ پنیر و تخم مرغ سفت


پنیر  :  ۱۰۰ گرم
تخم مرغ پخته  :  ۳ عدد
سس مایونز  :  ۳ قاشق سوپخوری
نان سفید  :  ۳ عدد
پنیر را می‌شوئیم و خشک می‌نمائیم از رنده ریز یا چرخ رد می‌کنیم‌، بعد تخم مرغ‌ها را نیز رنده و با پنیر مخلوط می‌کنیم، آنگاه در سس مایونز کمی نمک در صورتی‌که پنیر شور نباشد می‌ریزیم و مایه تخم مرغ و پنیر را با این سس مخلوط می‌کنیم سپس روی نان قالب زده کمی کره یا سس مایونز می‌مالیم و بعد از مایه آماده روی آن می‌مالیم و با پشت کارد آن را صاف می‌کنیم و با یک نصفه بادام و یا نصف گردوی پوست گرفته تزئین می‌کنیم.
● نوی دیگر:
تخم مرغ‌های سفت را حلقه حلقه می‌بریم زرده‌ها را خارج می‌کنیم و با چنگال خوب نرم می‌نمائیم و پنیر را نیز نرم می‌کنیم زرده تخم مرغ را با پنیر و سس مایونز یا روغن زیتون مخلوط می‌کنیم مایه را در قیف می‌ریزیم حلقه‌های سفید تخم مرغ را روی حلقه نان کره مالیده قرار می‌دهیم و داخل آن را با مایه تخم مرغ که در قیف است پر میکنیم.


همچنین مشاهده کنید