پنجشنبه, ۲۰ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 9 May, 2024
مجله ویستا
پیتزای پنیر و تخم مرغ
خمیر پیتزا : ۵۰۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
سس مخصوص پیتزا : ۱ فنجان
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
پنیر گرویر : ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی : ۲۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
● ابتدا خمیر پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم.
روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بههم نمیزنیم
شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون میآوریم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم
قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.
خمیر آماده است.
● سپس پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:
سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و به شکل ظرف به اندازهای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف میاندازیم.
توی خمیر را کمی سس مخصوص پیتزا میدهیم، در ظرفی دیگر روغن میریزیم، داغ که شد پنیر را رنده میکنیم و داخل روغن میریزیم و بههم میزنیم تا پنیر کمی سرخ شود، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و کمی نمک و فلفل به آن میافزائیم و داخل پنیر میریزیم و بههم میزنیم تا تخم مرغ بسته شود، آنگاه مایه را از روی آتش بر میداریم و جعفری را به آن اضافه میکنیم و با آن داخل خمیر را پر میکنیم، کمی جعفری و کی سس مخصوص پیتزا روی ان میدهیم.
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر بهطرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود. پیتزا را با همان ظرف سر میز میبریم.
تخم مرغ : ۳ عدد
سس مخصوص پیتزا : ۱ فنجان
پیاز داغ عسلی : ۳ قاشق سوپخوری
پنیر گرویر : ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی : ۲۵۰ گرم
جعفری ساطوری شده : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
● ابتدا خمیر پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:
آرد و بکینگ پودر و نمک را با هم الک میکنیم.
روغن و شیر را در یک فنجان اندازه گیری میریزیم، ابتدا روغن را ریخته و سپس شیر را رویش میریزیم ولی بههم نمیزنیم
شیر و روغن را یکمرتبه در مواد خشک میریزیم و چند مرتبه با قاشق به هم میزنیم تا حالت چسبندگی پیدا کند سپس خمیر را از کاسه بیرون میآوریم و روی کاغذ روغنی قرار میدهیم و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز میدهیم
قالبی که مخصوص پای میباشد و چرب نشده است حاضر میکنیم.
ابتدا خمیر را روی کاغذ به اندازه قالب با وردنه باز کرده سپس در قالب قرار داده اطراف آن را با چنگال فشار میدهیم که خوب جاگیر شود و هم به شکل قشنگی درآید با نوک چنگال وسط خمیر را چند سوراخ میکنیم.
خمیر آماده است.
● سپس پیتزا را به روش زیر درست میکنیم:
سپس ظرف آلومینیوم گرد مناسبی را که باید کم عمق باشد چرب میکنیم و خمیر پیتزا را به قطر نیم سانتیمتر و به شکل ظرف به اندازهای که ته و دیواره ظرف را بپوشاند باز مینمائیم و خمیر را داخل ظرف میاندازیم.
توی خمیر را کمی سس مخصوص پیتزا میدهیم، در ظرفی دیگر روغن میریزیم، داغ که شد پنیر را رنده میکنیم و داخل روغن میریزیم و بههم میزنیم تا پنیر کمی سرخ شود، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و کمی نمک و فلفل به آن میافزائیم و داخل پنیر میریزیم و بههم میزنیم تا تخم مرغ بسته شود، آنگاه مایه را از روی آتش بر میداریم و جعفری را به آن اضافه میکنیم و با آن داخل خمیر را پر میکنیم، کمی جعفری و کی سس مخصوص پیتزا روی ان میدهیم.
فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم میکنیم و ظرف پیتزا را کف فر به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم، بعد ظرف را روی آخرین پنجره فر بهطرف بالا میگذاریم تا در حدود یک ربع تا بیست دقیقه بماند و روی آن کمی طلائی شود. پیتزا را با همان ظرف سر میز میبریم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا انتخابات دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی روز دختر رافائل گروسی رئیس جمهور سید ابراهیم رئیسی رهبر انقلاب حجاب انتخابات مجلس
قتل تهران سلامت هواشناسی وزارت بهداشت شهرداری تهران پلیس بارش باران آموزش و پرورش سیل فضای مجازی قوه قضاییه
دولت ارز دلار گاز خودرو قیمت دلار مالیات قیمت طلا مسکن قیمت خودرو ایران خودرو حقوق بازنشستگان
زهره فکور صبور نمایشگاه کتاب سپند امیرسلیمانی نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون کتاب سینمای ایران سریال دفاع مقدس تئاتر موسیقی سینما
دانشجویان دانش بنیان اینوتکس
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه رفح روسیه حماس حمله به رفح نوار غزه ترکیه مصر
رئال مادرید فوتبال لیگ قهرمانان اروپا استقلال پرسپولیس بایرن مونیخ لیگ برتر بازی باشگاه استقلال لیگ برتر ایران ذوب آهن نساجی
اینترنت تبلیغات اپل سامسونگ آب ناسا گوگل مایکروسافت نوآوری
سرطان هندوانه کنسرو بیماران خاص بیمه سنگ کلیه سبزیجات کمردرد آلرژی