چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا
سرد و شفاف مثل یخ
روزهای داغ تابستان به همین زودی از راه رسیده اند و اگرچه از نظر تقویمی هنوز چند روزی به آغاز فصل تابستان باقی مانده اما در روزهای اخیر گرمای آن را احساس کرده ایم. در این روزهای داغ البته دسرهای سرد و یخی مثل انواع بستنی ها، نوشیدنی های خنک و سالادهای سرد اشتهابرانگیزترین خوراکی ها هستند و هیچ چیز لذت بخش تر از صرف این خوراکی ها نیست. اما گرمای هوا موجب شده دسرهایی از قبیل بستنی در زمان بسیار کوتاهی ذوب شده و حتی فرصت سرو شایسته آن را از میزبان می گیرند.از طرف دیگر هر غذایی هر اندازه ساده و مختصر باشد با تزئین زیبا اشتهابرانگیز می شود.
حال آنکه فاخرترین غذاها اگر بدون تزئین و آرایش و مثلاً در بشقاب های کاغذی سرو شوند چندان جذابیتی ندارند. در حقیقت در چنین مواقعی لذت بصری از غذا گرفته می شود. با این توصیفات درست کردن یک کاسه یخی که در دیواره هایش گل های زیبا و رنگارنگ محبوس هستند می تواند واجد هر دو ویژگی ذکرشده در این خطوط باشد، هم دسر شما را خنک نگه می دارد و هم بر زیبایی آن می افزاید.
این کاسه های یخی که به راحتی ساخته می شوند ظرفی فوق العاده برای انواع سالاد به خصوص سالاد میوه و بستنی ها هستند. برای ساخت این کاسه ها به دو ظرف که در برابر سرما و یخ زدن مقاوم باشند نیاز داریم که یک یخ شکل بوده اما اندازه یکی بزرگ تر از دیگری باشد به طوری که وقتی ظرف کوچک تر درون ظرف بزرگ تر قرار می گیرد حدود ۱ تا ۵/۲ سانتی متر فاصله میان دیواره های آنها وجود داشته باشد. بهتر است از ظروف فلزی مثل قالب های بستنی و ژله یا کیک برای این منظور استفاده کنید چون کاسه های بلوری ممکن است بر اثر فشار ناشی از ازدیاد حجم یخ بشکنند.
ظرف بزرگ تر را در سینک ظرفشویی یا داخل یک سینی لبه دار قرار دهید و مقداری آب در آن بریزید. سپس ظرف کوچک تر را درون آن بگذارید. با ریختن ماده ای سنگین مثل حبوبات، برنج یا حتی شکر در داخل ظرف کوچک تر آن را از حالت شناور خارج کرده و در داخل ظرف بزرگ تر پایین ببرید تا ته ظرف در حدود ۵/۲ سانتی متر بالاتر از ته ظرف بزرگ تر قرار بگیرد. حین انجام این کار ممکن است مقداری از آب داخل ظرف بزرگ تر سرریز کرده و از آن بیرون بریزد.
تعدادی گل های کوچک و برگ های مختلف را که از قبل با کندن سرگل ها از شاخه آماده کرده اید در فاصله میان دو ظرف قرار دهید. ممکن است از سرگل های کامل یا گلبرگ های پراکنده استفاده کنید.
پس از چیدن گل ها در جای خود ظرف ها را به همان ترتیب و به آرامی در فریزر قرار دهید. این کاسه یخی باید چندین ساعت یا یک شب در فریزر بماند تا کاملاً یخ زده و جامد شود. چندساعت قبل از زمان مصرف کاسه یخی را از فریزر خارج کنید و بگذارید حدود ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند تا ظرف ها به راحتی از آن جدا شوند. ابتدا به آرامی ظرف کوچک تر را جدا کنید و سپس کاسه یخی را برگردانید و از داخل ظرف بزرگ تر خارج کنید- کاسه یخی را دوباره در فریزر بگذارید تا کاملاً سرد شود و سپس از آن برای سرو دسر مورد نظرتان استفاده کنید.
منبع : روزنامه شرق
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران پاکستان مجلس شورای اسلامی رئیسی دولت عملیات وعده صادق سید ابراهیم رئیسی ایران و پاکستان حجاب مجلس رئیس جمهور دولت سیزدهم
سیل تهران پلیس فراجا وزارت بهداشت شهرداری تهران فضای مجازی قتل حج عمره سازمان هواشناسی آتش سوزی شهرداری
بانک مرکزی خودرو قیمت خودرو ایران خودرو قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو دلار سایپا بورس تورم ارز
کتاب تلویزیون تئاتر رادیو سینمای ایران سریال نمایشگاه کتاب سینما فیلم فیلم سینمایی معماری شعر
دانشجویان کنکور ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه روسیه فلسطین جنگ غزه چین اتحادیه اروپا ترکیه حماس اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور رئال مادرید بارسلونا بازی سپاهان فوتسال لیگ برتر
همراه اول اپل ایلان ماسک شیائومی مایکروسافت هوش مصنوعی تبلیغات فناوری گوگل تلگرام سامسونگ
سلامت افسردگی یبوست پیری صبحانه