پنجشنبه, ۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 25 April, 2024
مجله ویستا

سوپ کوفته


گوشت گاو  :  ۲۵۰ گرم
سس سویا  :  ۱ قاشق سوپخوری
شراب شری  :  ۱ قاشق سوپخوری
پیاز  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
زنجبیل  :  ۰.۵ قاشق مربا خوری
آب گوشت  :  ۲ فنجان
ادویه  :  ۰.۳۳ قاشق مربا خوری
نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری
سس سویا، شراب شری، پیاز و زنجبیل را با گوشت قیمه شده مخلوط کرده آن را به‌صورت کوفته یک اینچی در آورید سپس آبگوشت را جوشانده مدت سه دقیقه هم بزنید و ادویه را با کوفته در آن بریزید.
باز چند دقیقه دیگر سوپ را هم زده، آن را در ظرف خالی کنید. سوپ آماده سرو است.


همچنین مشاهده کنید