جمعه, ۳۱ فروردین, ۱۴۰۳ / 19 April, 2024
مجله ویستا

جگر سیاه سرخ شده


موز  :  ۱ عدد
قارچ  :  ۱ عدد
پیاز سبز  :  ۱ عدد
سیر  :  ۱ عدد
روغن  :  ۰.۲۵ فنجان
اسفناج  :  ۱۰ شاخه
زنجبیل  :   قدری
سس سویا  :  ۲ قاشق سوپخوری
شراب شری  :  ۱ قاشق مربا خوری
شکر  :  ۱ قاشق مربا خوری
نمک  :  ۱ قاشق مربا خوری
آرد ذرت  :  ۱.۵ قاشق مربا خوری
آب  :  ۱ قاشق سوپخوری
جگر سیاه و قارچ و پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید. سبزیجات و سیر را هم خرد کرده آن را با مواد مذکور مخلوط کنید.
سپس روغن در تابه ریخته، داغ که شد مواد را در آن بریزید و سرخ کنید. همین که کمی سرخ شد و رنگش تغییر یافت، در داخلش سس بریزید و همچنان روی آتش بپختن ادامه دهید، همین که جا افتاد، خوراک را از روی آتش بردارید.


همچنین مشاهده کنید