چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

بررسی تغییرات پروتئین‌های برگ و جوانه در طی مراحل رسیدن میوه در رقم زرد زیتون در سال بارور


بررسی تغییرات پروتئین‌های برگ و جوانه در طی مراحل رسیدن میوه در رقم زرد زیتون در سال بارور
پروتئین‌های برگ و جوانه در رقم زرد زیتون، در منطقه گیلوان، هر دو هفته یکبار در طی تشکیل میوه و رسیدن آن به طور کمی و کیفی مورد بررسی قرار گرفت. پروتئین های برگ در مراحل اولیه رشد و نمو میوه ابتدا کاهش و بعد از آن یک روند افزایشی را نشان داد. پروتئین های جوانه یک روند افزایشی را از آغاز رشد و نمو میوه نشان داد و در اواخر آبان میزان آن کم شد. الگوی الکتروفورزی پروتئین های برگ و جوانه، ظهور باندهای جدید پروتئین را در طی این دوره نشان داد. تغییرات کمی و کیفی پروتئین های برگ و جوانه در طی رشد و نمو میوه، الگوی تقریبا مشابهی را نشان می دهند.
الهه وطن خواه
نسرین معتمد
حسن ابراهیم زاده معبود
منبع : پایگاه اطلاعات علمی


همچنین مشاهده کنید