پنجشنبه, ۳۰ فروردین, ۱۴۰۳ / 18 April, 2024
مجله ویستا

دال


ماش  :  ۷۵۰ گرم
میخک  :  ۳ عدد
هل  :  ۲ عدد
رب گوجه فرنگی  :  ۰.۵ فنجان
آب لیموترش  :  ۰.۵ فنجان
زیره  :  ۴ عدد
زنجبیل  :  ۱ عدد
فلفل قرمز  :  ۳ عدد
سیر  :  ۲ قاشق سوپخوری
پیاز  :  ۱ عدد
لپه ماش را توی آب بیندازید تا بجوشد‌، وقتی‌که خوب پخته شد آن را توی چلو صافی صاف کنید به‌طوری که آب آن توی ظرف جداگانه محفوظ بماند.
سپس با گوشت‌کوب، ماش را توی کاسه‌‌ای نرم کرده آبی را که از چلو صافی گذرانیده اید، روی آن بریزید.
در دیگ دیگر، یکدانه پیاز را خورد کرده با دو سه قاشق سیر و چند دانه زیره، و دو سه عدد هل و دو سه عدد میخک و یک تکه کوچک زنجبیل و دو سه عدد فلفل قرمز با پیاز سرخ کنید، آب ماشی که حاشر کرده‌‌اید، رویش بریزید و به آن رب گوجه فرنگی و یا نیم استکان لیمو بزنید. هندی‌ها دال را اغلب با کته می‌خورند.


همچنین مشاهده کنید